Η Μουτσάτσου ξαναχτυπά με βίντεο! Δε βαρέθηκε;

Κατερίνα Μουτσάτσου

Κατερίνα Μουτσάτσου

Πολλοί μιλάνε για τις ευκαιρίες που γεννάει μια κρίση.

Ένα παράδειγμα είναι η Κατερίνα Μουτσάτσου η οποία αν και εγκατέλειψε την Ελλάδα εδώ και χρόνια για να κάνει καριέρα σε Τουρκία και Αμερική, ανακάλυψε ξαφνικά το Μνημόνιο και επέστρεψε για να “διαμαρτυρηθεί”. Η αλήθεια ότι η Ελλάδα του ιντερνετ παραμυθιάζεται πολύ εύκολα. Υιοθετεί – σε μεγάλο βαθμό – ότι της σερβίρουν. Δεν διασταυρώνει, δεν υποψιάζεται και επιδεικνύει μια θαυμαστή καλοπιστία σε οτιδήποτε είναι εθνικού ενδιαφέροντος. Στο καινούργιο της βίντεο η Κατερίνα Μουτσάτσου παραφράζει την “Ωδή στη Χαρά” του Μπετόβεν σε “Ωδή στη Χαμένη Χαρά”.

Φορώντας ένα ανάλαφρο και ρομαντικό λευκό φόρεμα γράφει στην άμμο τις λέξεις (στα αγγλικά): Δημοκρατία, Έθνη, Αξιοπρέπεια, Αλληλεγγύη, Δουλειές, Κοινωνική περίθαλψη, τις οποίες σβήνει το κύμα. Η μόνη λέξη που δεν σβήνει είναι η λέξη Έλληνες.Τι έμπνευση! Όλο αυτό το νέο μανιφέστο συνοδεύεται με το εξής κείμενο που στέλνει μήνυμα συνεργασίας στον Αλέξη Τσίπρα:

“Η Ωδή στη Χαράς” του Μπετόβεν (1785) είναι ο επίσημος ύπνος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.)

Η “Ωδή στη Χαμένη Χαρά” είναι μια μεταφορά για τη σημερινή κατάσταση με την οποία έρχονται – και θα έρχονται – σταδιακά αντιμέτωποι οι λαοί της Ευρώπης – οι Έλληνες όντας οι πρώτοι επιτηθέμενοι με τον πιο βίαιο τρόπο.

Στο όνομα μιάς “Ένωσης” όλο και πιο αντι-δημοκρατική – μολυσμένη από τη διαφθορά της πολιτικής της Ελίτ, των διεθνών τραπεζιτών, των πολυεθνικών, και των μέσων μαζικής ενημέρωσης – ψέματα, εκβιασμοί, ηθικολογίες, και “αποδιοπομπαίοι τράγοι”, χρησιμοποιούνται για την υποδούλωση των λαών, καταστρέφοντας τις ζωές των ανθρώπων, και τη δημοκρατία.

Occupy E.U.”

Της συγχωρούμε το ” Έλληνες όντας” και το “επιτηθέμενοι” γιατί ξέρουμε ότι έλειπε πολλά χρόνια από την Ελλάδα και θα έχει ξεχάσει τα Ελληνικά.

email
Πηγή άρθρου: kamarinia.gr