Το lifestyle ενός Χρυσαυγίτη

Χρυσή Αυγή

Χρυσή Αυγή

Πλήρη παραστρατιωτική οργάνωση και δράση είχε η Χρυσή Αυγή, η οποία είχε μάλιστα εκδώσει και οδηγίες για το πως θα πρέπει να ζουν και να ντύνονται τα μέλη της, ενώ δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στη συμπεριφορά τους.

Η δημοσιογραφική ομάδα του Ιού της Εφημερίδας των Συντακτών, εξασφάλισε και παρουσιάζει την «Εκπαιδευτική Τάξη Πρωτεσίλαος» που είχε εκδώσει η ηγεσία του ακροδεξιού κόμματος, με κανόνες συμπεριφοράς και ενδυμασίας, προκειμένου να διαφυλαχθεί «το μιλιταριστικό πνεύμα» της οργάνωσης. Το παραθέτουμε αυτούσιο:

«Συναγωνιστή,

Ξεκινώντας από σήμερα ουσιαστικά την πρέπουσα δραστηριοποίηση των μελών – ομάδων ούτως ώστε να τεκμηριώσουμε τον τίτλο και την ιδιότητά μας ως εθνικοσοσιαλιστές στρατιώτες, σου θυμίζουμε τα εξής:

Την απαραίτητη πίστη στο καθήκον και τον φανατισμό για τα ιδανικά σου.

Την προϋποτιθέμενη τήρηση της πειθαρχίας με αξιώσεις αυτοελέγχου, σεβασμού και προσωπικής συνειδήσεως.

Την απαραίτητη όσο και ενσυνείδητη υπακοή προς τις γραμμές της κίνησης, ταυτόχρονα με την προσήλωση στην ιεραρχική δομή της.

Τη συνέπειά σου ως προς τις καθορισμένες ή έκτακτες συναντήσεις. Την πλήρη επιτέλεση των υπευθυνοτήτων σου.

Τη διατήρηση όσο και την καλλιέργεια πνεύματος ομόνοιας, φιλίας, συμπαράστασης και συντροφικότητας. Αποφεύγοντας αντίθετες καταστάσεις που θα οδηγήσουν στη ρήξη του στρατιωτικού μας συνόλου και στη βέβαιη ποινή σου.

Την αναγκαία διαχρονική σου αντίληψη για τη στρατιωτική δομή μας και την τήρηση του μιλιταριστικού πνεύματος σε κάθε μορφή επαφών των ομάδων.

Την ολοένα και αυξανόμενη εκ μέρους σου προσπάθεια να ξεπεράσεις στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας τους υπολοίπους, εδραιώνοντας κλίμα τιμής, συναγωνισμού, αξιών και βελτίωσης του γενικού επιπέδου βιοσωματικής, ψυχικής και πνευματικής κατάστασης.

Την ανάλογη με τον σκοπό εξωτερική σου εμφάνιση. Εμφάνιση εξόδου: στολή ολομέλειας. Εμφάνιση επιχειρήσεων: Μαύρα άρβυλα, φόρμα εκστρατείας, χακί, μαύρη μπλούζα, ζώνη Α-Τ-, σάκος, sleeping bag, εσωτερικός ρουχισμός. Ακόμη πιθανώς επιπρόσθετο υλικό για συγκεκριμένες εξορμήσεις – εκπαιδεύσεις: παγούρι, μαχαίρι, στρατιωτικό μπουφάν.

Τη διαφύλαξη των θεμάτων και μυστικών της ομάδας ως τα πιο απαραβίαστα ιδανικά σου, προβάλλοντας ακόμα και την ίδια σου τη ζωή αντίτιμο της θυσίας.

Το lifestyle ενός Χρυσαυγίτη

Συναγωνιστή!

Αποδέξου τον ρόλο σου ως πολιτικός στρατιώτης, ευθυγράμμισε τη ζωή σου με τη συνεχή πάλη και τον αγώνα, τίμησε τον Αρχηγό σου, απόκτησε τη φιλοδοξία να φτάσεις σε σθένος και μαχητική οργάνωση τους ηρωικούς νεκρούς του Εθνικοσοσιαλισμού».

Πηγή άρθρου: iefimerida.gr