Στην Ιθάκη το Venus του Steve Jobs

Στην Ιθάκη το Venus του Steve Jobs

Στην Ιθάκη το Venus του Steve Jobs

Στην Ιθάκη βρέθηκε την Παρασκευή το σκάφος Venus του Steve Jobs συνεχίζοντας την περιήγηση του στις ελληνικές θάλασσες μετά την Ύδρα και τη διέλευση του Ισθμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σκάφος βρίσκονται μέλη της οικογένειας του Jobs και καλεσμένοι τους.

Στην Ιθάκη οι επιβάτες της «Αφροδίτης» απόλαυσαν το Γιδάκι, μια ίσως από τις καλύτερες παραλίες της Ελλάδας με καταπράσινα νερά και βότσαλα, ενώ για το βράδυ επέλεξαν να «δέσουν» στην παραλία του Μπροστά Αετού.

Εκτός από τον ιδιαίτερο σχεδιασμό δια χείρας Starck, το σκάφος έχει μήκος περίπου 76 μέτρα, ξύλινα στοιχεία, τρια επίπεδα, τζαμαρίες στους δύο επάνω ορόφους και διαθέτει μια μεγάλη βεράντα με τζακούζι, ενώ το εξωτερικό του είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο κάνοντάς το πολύ πιο ελαφρύ και σαφώς γρηγορότερο από αντίστοιχα σκάφη της κατηγορίας του.

Φυσικά το «Venus» λειτουργεί με στοιχεία apple -όπου μπορούσαν αυτά να εφαρμοστούν, οθόνεςiMac στο χειριστήριο του σκάφους, ipods στα δωμάτια των καλεσμένων, appletv κτλ. Στο μπροστινό deck, υπάρχει και τέντα σε στυλ αυτών των βεδουίνων, για να ξεκουράζονται οι καλεσμένοι στην σκιά.

Διαβάστε επίσης Μετά θάνατον αποκαλυπτήρια για το σκάφος του Στιβ Τζομπς

email
Πηγή άρθρου: protothema.gr