Τσαλιγοπούλου: Εξοργιστικές οι δηλώσεις Γαϊτάνου για τη Χρυσή Αυγή

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου

Την αντίθεσή της στις πρόσφατες δηλώσεις του συναδέλφου της Πέτρου Γαϊτάνου για τη Χρυσή Αυγή, οι οποίες προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων στον καλλιτεχνικό χώρο, εξέφρασε η τραγουδίστρια Ελένη Τσαλιγοπούλου.

«Δεν κατάλαβα ποτέ τι ήθελε να πει ο Πέτρος» διερωτάται σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «ΕΓΩ».

«Μα τι σκεφτόταν εκείνη τη στιγμή που το είπε; Παρόλο που δεν παίρνω θέση γενικά στα πολιτικά, αυτό ήταν εξοργιστικό!», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Επιχείρησε ωστόσο να δικαιολογήσει τις προκλητικές δηλώσεις του συναδέλφου της, συμπληρώνοντας: «Αν κάπου βρίσκω δικαιολογία σε αυτό είναι στο γενικότερο κλίμα πανικού που υπάρχει στην κοινωνία μας».

Σημειώνεται ότι ο τραγουδιστής μιλώντας σε εκπομπή του «Μακεδονία TV» είχε προκαλέσει σοκ δηλώνοντας: «Μ’ αρέσει ο τσαμπουκάς της Χρυσής Αυγής!».

Για να συμπληρώσει «Ξέρετε πόσες φορές κυκλοφορώ στους δρόμους και βλέπω να πωλούνται παράνομα τα cd μας και μου έρχεται να πιάσω αυτούς τους μαύρους και να πάρω όλα τα cd και να τα σπάσω στο κεφάλι τους;».

Γεγονός που προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις πολλών συναδέλφων του, όπως του Σταμάτη Κραουνάκη, που τον χαρακτήρισε «έναν αχταρμά γυφτοβυζαντινού μεικ απ».

email
Πηγή άρθρου: imerisia.gr