Αργοστόλι: Natura & Pet (H φυσική επιλογή)

Natura & Pet : H φυσική επιλογή

Natura & Pet : H φυσική επιλογή

Στο Natura & Pet, το πιο ολοκληρωμένο Κτηνιατρικό φαρμακείο για Κεφαλονιά και Ιθάκη, θα βρείτε ότι χρειάζεστε για τα ζώα παραγωγής ή το κατοικίδιό σας.

Το σημαντικότερο όμως που θα βρείτε στο Natura & Pet είναι η υπεύθυνη συμβουλή ενός ειδικού.

Ειδικά καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό καθώς και γεωπόνοι Ζωικής Παραγωγής θα σας παρέχουν λύσεις σε ό,τι χρειαστείτε για τα ζώα σας και ιδέες για να έχετε τα κατοικίδιά σας ευτυχισμένα και υγιή.

Μια μεγάλη ποικιλία από τροφές, φάρμακα, εμβόλια, διατροφικά συμπληρώματα, ενυδρεία και αξεσουάρ, σας περιμένει για να καλύψει κάθε σας ανάγκη.

Εδώ επίσης θα έχετε την ευκαιρία να διαλέξετε ανάμεσα από μια μεγάλη γκάμα κατοικίδιων και θα σας βοηθήσουμε στην επιλογή του αγαπημένου σας σκύλου που ταιριάζει σε εσάς και την οικογένειά σας.

nt

Κτηνιατρικό φαρμακείο


Natura & Pet η φυσική επιλογή !

ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ-ΕΜΒΟΛΙΑ-ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ-ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ -ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΑ-ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ-ΕΙΔΗ PET SHOP.

tip: Τον αγαπημένο μας σκύλο δεν κουρεύουμε ποτέ με ανθρώπινη κουρευτική μηχανή αλλά με κουρευτική Μηχανή ειδικά για Σκύλους.

Αν δεν έχουμε χρόνο να ασχοληθούμε μόνοι μας με την περιποίηση του σκύλου μας, τότε καλό είναι να απευθυνθούμε σε έναν ειδικό, που θα ασχοληθεί με το θέμα.

Αν πάλι θέλουμε οι ίδιοι να φροντίσουμε το σκύλο μας, μπορεί να μας δώσει συμβουλές σχετικά με θέματα περιποίησης.
Θα μας πει τι σαμπουάν να χρησιμοποιήσουμε, τι εργαλεία(μηχανή κουρέματος, βούρτσες, χτένες, ψαλίδια, μηχανή κ.λ.π.),θα χρειαστούμε. Κτηνιατρικό φαρμακείο – Natura & Pet Τηλ: 26710-2789

Κτηνιατρικό Φαρμακείο – Παπαδάτος Διονύσης ( Natura & Pet: Κεφαλονιάς-Ιθάκης)-Γεωπόνος Ζωικής παραγωγής -Σύμβουλος Κτηνοτροφικών Επιχειρήσεων.

Ριζοσπαστών 22 – Αργοστόλι | τηλ: 26710-27897.

natura&pet

natura&pet

Πηγή άρθρου: KefaloniaTodayTeam