Κέρκυρα: Η Κεφαλονίτικη επιχείρηση που κλέβει τις εντυπώσεις

Κέρκυρα: Η Κεφαλονίτικη επιχείρηση που κλέβει τις εντυπώσεις

Κέρκυρα: Η Κεφαλονίτικη επιχείρηση που κλέβει τις εντυπώσεις

Κάτω από τα κομψά βόλτα του Λιστόν μια καταξιωμένη στο χώρο της ζαχαροπλαστικής οικογενειακή επιχείρηση από την Κεφαλονιά η οικογένεια Σπαθή.

Σε  ένα ανακαινισμένο περιβάλλον που αποπνέει αρχοντιά δίνοντας μαθήματα επαγγελματισμού και επιχειρηματικότητας παράλληλα με το μεράκι ,την έμπνευση και την ποιότητα που είναι σήμα κατατεθέν της οικογένειας Σπαθή έχει ξεκινήσει πρόσφατα να σερβίρει στους Κερκυραίους και ξένους επισκέπτες της Κέρκυρας καφέ ,γλυκά,κεφαλονίτικες μάντολες δίνοντας τους την ευκαιρία να γευτούν κεφαλονίτικες γλυκές συνταγές σ ενα φιλόξενο και πολύ oμορφο περιβάλλον στο Λιστόν .

Το στυλ,το ύφος η σημασία στην λεπτομέρεια σε μια εταιρία που αναπτύσσεται με γνώμονα την ποιότητα και το μεράκι φαίνεται να ικανοποιούν τους πελάτες που το επιλέγουν για να χαλαρώσουν πίνοντας τον καφέ τους δοκιμάζοντας τις γλυκές γεύσεις των φημισμένων για την ποιότητά τους ζαχαροπλαστείων Σπαθής.

Στο επόμενο ταξίδι σας για την Κέρκυρα και περνώντας από το πολυσύχναστο Λιστόν αναζητήστε το και σίγουρα θα εντυπωσιαστείτε….και ως Κεφαλονίτες σίγουρα θα νοιώσετε και υπερήφανοι..!!