2η Συνεδρίαση Τουριστικής Επιτροπής

2η Συνεδρίαση Τουριστικής Επιτροπής

2η Συνεδρίαση Τουριστικής Επιτροπής

Την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου, στην Αίθουσα «Αντίοχου Ευαγγελάτου»  του Δημοτικού Θεάτρου Αργοστολίου «Κέφαλος», διεξήχθη η 2η Συνεδρίαση για το 2016, της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής του Δήμου Κεφαλονιάς με θέμα την παρουσίαση της Εφαρμογής “Hello Kefalonia – Application”.

Σκοπός της Επιτροπής, την Προεδρία της οποίας έχει ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος και την Υπηρεσιακή Εκπροσώπηση ο Προϊσταμένους κ.Σταύρος Κουρής – Κορκός και η Υπάλληλος κ.Αικατερίνη Ανδρεάτου , ήταν να ενημερωθούν οι Θεσμικοί και Ιδιωτικοί Φορείς της Τουριστικής Βιομηχανίας του Νησιού για τις περαιτέρω δυνατότητες προβολής του Νησιού μέσω και της συγκεκριμένης Εφαρμογής.

Την αναλυτική παρουσίαση έκανε η κ.Χριστιάνα Αβαρκιώτη (Marketing Consultant) της Εταιρείας Ca Marketing & Focus-on Group , η οποία παρουσίασε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Εφαρμογής σε επιμέρους θεματικές ενότητες , όπως οι Εναλλακτικές Μορφές Τουρισμού, το Real Estate, το Yaghting κλπ.

Στην αναλυτική συζήτηση που ακολούθησε επισημάνθηκαν τα «δυνατά σημεία», όπως και η αναγκαιότητα της χρησιμοποίησης και άλλης ξένης γλώσσας πέραν της Αγγλικής.

Την Εκδήλωση τίμησαν με τη συμμετοχή τους τα Μέλη και οι Φίλοι της Επιτροπής, ο Α/Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ.Γεώργιος Κατσιβέλης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Λειβαθούς κ.Ηλίας Κουρκουμέλης, Στελέχη της Αντιπολίτευσης, ο Πρόεδρος του «Αρκίσειου» κ.Χρίστος Καμπανός, το Μέλος του Δ.Σ. του Ε.Ο.Α.Ε.Ν. κ.Ανδρέας Παντελιός, ο Εκπρόσωπος της «Κράνης» κ.Κώστας Πρέντζας, ο Πρόεδρος των Ρωσόφωνων Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ.Ευγένιος Αβδίκωφ,  Παράγοντες του Επιχειρηματικού κόσμου και Εκπρόσωποι των έντυπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ.

Τέλος, ο κ.Κεκάτος αφού ευχαρίστησε την κ.Αβαρκιώτη για την εμπεριστατωμένη ενημέρωση και όλους τους παρισταμένους για τη συμμετοχή τους, υπενθύμισε ότι η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου είναι πάντα πρόθυμη στην υπηρεσία των Επιχειρηματιών του Τουρισμού, κατ’οιονδήποτε τρόπο θα μπορούσε να φανεί χρήσιμη στην περαιτέρω προβολή του Νησιού μας.

email