Α.Λοβέρδος: Υπήρξε σχέδιο να οδηγηθούμε στο ΔΝΤ

Ανδρέας Λοβέρδος

Ανδρέας Λοβέρδος

Σε μια ιδιαιτέρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή της ΝΕΤ «Η άλλη όψη» ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος, υποστήριξε ότι ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και οι υπουργοί Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου και Λούκα Κατσέλη ήταν οι υπαίτιοι που η χώρα μπήκε στο ΔΝΤ.

Ο κ. Λοβέρδος υποστήριξε ότι υπήρχε σχέδιο του κ. Παπανδρέου προκειμένου η χώρα να εισέλθει με το ζόρι στο πρόγραμμα στήριξης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Επιπλέον υποστήριξε ότι στο σχέδιο αυτό αντέδρασε τόσο ο ίδιος όσο και οι πρών υπουργοί Γιάννης Ραγκούσης και Άννα Διαμαντοπούλου.

Για τις αποκαλύψεις του κ. Λοβέρδου, το στέλεχος της ΝΔ και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος, σχολίασε στο λογαριασμό του στο twitter:

«Τρέχει στη ΝΕΤ αποκαλυπτική  συνέντευξη Λοβέρδου που στην ουσία λέει ότι Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου υπόλογοι για υπαγωγή στο ΔΝΤ.

Ο Λοβέρδος που ξέρει τα πράγματα από μέσα λέει ο,τι λέω εγώ από καιρό κ είπα με ξεκάθαρο τρόπο την Πέμπτη το μεσημερι. Τι  λένε Παπανδρέου και Παπκωνσταντινου για τις αποκαλύψεις Λοβέρδου;»

Πηγή άρθρου: newpost.gr