Αναφορά στις δράσεις του Δημάρχου Κεφαλονιάς

Δράσεις κ .Παρίση

Δράσεις κ .Παρίση

Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης παραβρέθηκε σε ημερίδα της ΚΕΔΕ με θέμα την βιώσιμη ενέργεια που έλαβε χώρα στην Αθήνα.

Επίσης ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς ήταν προσκεκλημένος και παραβρέθηκε στην κοπή της πίτας της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων Ελλάδος που έγινε στον Πειραιά πάνω στο κρουαζιερόπλοιο «Louis Olympia” στον Πειραιά.

Επίσης ο  Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης συνοδευόμενος από τον δημοτικό σύμβουλο Παναγή Ρασσιά, επισκέφθηκε την περασμένη Τετάρτη το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο στο Ληξούρι.

Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς συναντήθηκε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Διονύση Μαρκάτο, τους γιατρούς καθώς και το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου. Όλοι τον ευχαρίστησαν για τις αδιάκοπες και επιτυχημένες προσπάθειές του, ώστε το Μαντζαβινάτειο να παραμείνει αυτόνομο Νοσοκομείο.

Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς επισκέφθηκε και συνομίλησε με ασθενείς του Νοσοκομείου στους θαλάμους τους ενώ με τον Διοικητή, τους γιατρούς και το προσωπικό του Νοσοκομείου συζήτησαν για τα ανοικτά ζητήματα και τις ανάγκες του Μαντζαβινάτειου.

Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης υποσχέθηκε ότι θα συνεχιστεί η προσπάθεια για να επιλυθούν τα όποια προβλήματα, επεσήμανε όμως ότι το πιο σημαντικό είναι ότι το Μαντζαβινάτειο παρέμεινε ανοιχτό και συνεχίζει την λειτουργία του ως αυτόνομο Νοσοκομείο.

Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης συνοδευόμενος από τον δημοτικό σύμβουλο Παναγή Ρασσιά, επισκέφθηκε την περασμένη Τετάρτη το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο στο Ληξούρι. Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς συναντήθηκε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Διονύση Μαρκάτο, τους γιατρούς καθώς και το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου. Όλοι τον ευχαρίστησαν για τις αδιάκοπες και επιτυχημένες προσπάθειές του, ώστε το Μαντζαβινάτειο να παραμείνει αυτόνομο Νοσοκομείο. Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς επισκέφθηκε και συνομίλησε με ασθενείς του Νοσοκομείου  στους θαλάμους τους ενώ με τον Διοικητή, τους γιατρούς και το προσωπικό του Νοσοκομείου συζήτησαν για τα ανοικτά ζητήματα και τις ανάγκες του Μαντζαβινάτειου. Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης υποσχέθηκε ότι θα συνεχιστεί η προσπάθεια για να επιλυθούν τα όποια προβλήματα, επεσήμανε όμως ότι το πιο σημαντικό είναι ότι το Μαντζαβινάτειο παρέμεινε ανοιχτό και συνεχίζει την λειτουργία του ως αυτόνομο Νοσοκομείο.