Αντώνης Σαμαράς: Δεν αντιλαμβάνεται τη κρισιμότητα της κατάστασης ο Πάνος Καμμένος

Καμμένος-Σαμαράς

Καμμένος-Σαμαράς

Χωρίς αποτέλεσμα, όπως ήταν αναμενόμενο, ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου 20 λεπτά η συνάντηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας με τον Πάνο Καμμένο. Ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων επέμεινε στις θέσεις του κόμματος για κατάργηση του Μνημονίου και τοποθέτηση προσώπου κοινής αποδοχής στη θέση του πρωθυπουργού. Από την πλευρά του ο Αντώνης Σαμαράς απάντησε στις αιχμές Καμμένου τονίζοντας «Θα έχουμε και νέες επαφές. Η συνάντηση με τον κ. Καμμένο δεν καρποφόρησε καθώς δεν αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα στης κατάστασης και δεν επιθυμεί καμία συνεργασία προφασιζόμενος παράλογα επιχειρήματα».

Όπως εξήγησε ο Πάνος Καμμένος δεν υπάρχει καμία δυνατότητα συνεργασίας εάν δεν υπάρξει κατάργηση του Μνημονίου, αφού όπως τόνισε «η πορεία της χώρας μέσα από τα Μνημόνια είναι καταστροφική». Σε ερώτησή του ο Πάνος Καμμένος προς τον κ. Σαμαρά, όπως τόνισε, δεν έλαβε απάντηση. Χαρακτηριστικά δήλωσε ότι «ρώτησα τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας εάν θα υπάρχει πτώχευση εντός μνημονίου, αλλά ο ίδιος δεν απάντησε και δεν δεσμεύτηκε για τίποτα».

«Προτείναμε πρόσωπο κοινής αποδοχής για πρωθυπουργό», συνέχισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων «Ωστόσο ο κ. Σαμαράς θέλει να μείνει ο ίδιος στη θέση αυτή», τόνισε.  

«Οι ΑΝΕΛ σε περίπτωση που χρειαστεί από την αντιπολίτευση θα στηρίξουν νόμους προς το όφελος και την αποδέσμευση του λαού», ξεκαθάρισε και σημείωσε ότι  «Εμμένουμε στη θέση μας ότι η πορεία της χώρας μέσα από τα μνημόνια είναι καταστροφική».

email
Πηγή άρθρου: newpost.gr