Απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου στον Θ.Γαλιατσάτο για τις πυρκαγιές στο νησί της Ζακύνθου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου κ.Μυλωνάς

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου κ.Μυλωνάς

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου κ.Μυλωνάς απάντησε στον επικεφαλής της παράταξης «ΑΝΑΣΑ» για τα Ιόνια Νησιά, Θεόδωρο  Γαλιατσάτο σε σχετική τοποθέτηση του σχετικά με τις πυρκαγιές στο γειτονικό νησι της Ζακύνθου.

Σας δημοσιοποιούμε τη σχετική επιστολή της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Δυτικής Μακεδονίας προς τον Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου, Διονύσιο Μυλωνά.

Η ευχαριστήρια επιστολή της Ένωσης Πυροσβεστικού Σώματος Δυτικής Μακεδονίας

Αξιότιμε κύριε Μυλωνά,

Εκ μέρους των συναδέλφων μου πυροσβεστών και σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Δυτικής Μακεδονίας, σας μεταφέρω τις ευχαριστίες μας για την άμεση, ανθρώπινη και ζεστή φιλοξενία την οποία προσφέρατε στη Ζάκυνθο κατά τη χρονική περίοδο της μεγάλης πυρκαγιάς, η οποία έλαβε χώρα στο όμορφο νησί σας.

Η ανταπόκριση σας, εκτός από άμεση , τολμώ να πω ότι ήταν αντάξια των προσπαθειών των οποίων καταβάλλαμε για την κατάσβεση της πυρκαγιάς και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς τους οποίους διανύουμε, μας υπενθύμισε ότι, το Ελληνικό Πνεύμα και η Ελληνική Φιλοξενία υπάρχουν ακόμα, παρά τις όποιες συνθήκες και καταστάσεις.

Ευχαριστώντας προσωπικά εσάς και κατ’ επέκταση όλους τους υπόλοιπους, οι οποίοι απάλυναν τον άνισο αγώνα μας με τις φλόγες, σας υπενθυμίζω, ότι είσαστε καλεσμένοι στην Περιφέρειά μας, όποτε το θελήσετε, για να μας δώσετε τη δυνατότητα να ανταποδώσουμε τη θερμή φιλοξενία σας.

email