Δελτίο Τύπου Χρυσής Αυγής

Χρυσή Αυγή Κεφ/νίας-Ιθάκης

Χρυσή Αυγή Κεφ/νίας-Ιθάκης

Πληροφορούμε τους συμπατριώτες μας, ότι στις προσεχείς εθνικές εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012, στο πλευρό του ήδη, από την προηγούμενη εκλογική διαδικασία, υποψήφιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γερμενή Σπυρίδωνα, θα κατέλθουν ως συνυποψήφιοι οι συναγωνιστές και μέλη του Πυρήνα Κεφαλονιάς της Χρυσής Αυγής, Χουρμούζης Χριστόφορος και Κοσμετάτου Πολύτιμη.

Παρ’ ότι οι συγκεκριμένες εκλογές θα γίνουν με λίστα, ο Αρχηγός μας Νικόλαος Μιχαλολιάκος θέλοντας να τιμήσει τον αγώνα και την μεγάλη επιτυχία (πρωτιά στο Ιόνιο), της Τ.Ο. Κεφαλονιάς, αύξησε τον αριθμό των υποψηφίων του Κινήματος στο ψηφοδέλτιο της Κεφαλονιάς σε τρεις. Σαν Πυρήνας Κεφαλονιάς θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Αρχηγό για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει και να δηλώσουμε ότι θα παραμείνουμε για πάντα αγωνιστές της Εθνικής Ιδέας και θα ενεργούμε πάντα για το συμφέρον της Πατρίδας και του Έθνους.
Καλούμε τους συμπατριώτες μας, Κεφαλονίτες και Θιακούς να στηρίξουν τη ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ για τη σωτηρία της χώρας μας. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος. Την 18η Ιουνίου, κανείς Έλληνας και καμία Ελληνίδα δεν θα έχει δικαιολογία ότι δεν ήξερε, γιατί αυτή τη φορά, έστω και αχνά μέσα στο χάος της καθεστωτικής παραπληροφόρησης, ακούστηκε η φωνή της ΑΛΗΘΕΙΑΣ. Ακούστηκε η φωνή του Εθνικισμού, της μόνης δύναμης που μπορεί να ανατρέψει το αποτυχημένο δίπολο Καπιταλισμού – Κουμουνισμού.
Όποιος Έλληνας και όποια Ελληνίδα ξαναψηφίσει τα κόμματα του μεταπολιτευτικού καθεστώτος (συμπεριλαμβάνονται όλα τα κόμματα που συντράφηκαν στο κυνοβολευτήριο τα τελευταία 38 χρόνια, τα οποία θεωρούμε συνυπεύθυνα), θα έχει συνυπογράψει την καταστροφή της χώρας. Οι Χρυσαυγίτες σε οποιαδήποτε περίπτωση δηλώνουμε ότι θα παραμείνουμε μέχρι τον τελευταίο άγρυπνοι φρουροί της πατρίδος και ο αγώνας μας κάθε μέρα θα εντείνεται μέχρι την τελική ΝΙΚΗ!
Ζήτω η Ελλάς, Ζήτω η Κεφαλονιά, Ζήτω η Χρυσή Αυγή.
email
Πηγή άρθρου: ΚefaloniaTodayTeam