Δήλωση του Τ.Κουίκ για τα νοσοκομεία Αργοστολίου & Ληξουρίου

Τέρενς Κουίκ

Τέρενς Κουίκ

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, ο οποίος έχει υπό τη βουλευτική του εποπτεία την Εκλογική Περιφέρεια Κεφαλονιάς-Ιθάκης, έκανε απόψε την εξής δήλωση:

«Σε σχέση με το Δελτίο Τύπου που εξέδωσα μετά την τελευταία επίσκεψή μου στην Κεφαλονιά και το Μαντζαβινάτειο νοσοκομείο, διευκρινίζω τα εξής:

Ο Διοικητής του Μαντζαβινάτειου Διονύσης Μαρκάτος υπερασπίστηκε με πάθος τη διατήρηση της αυτοδυναμίας του νοσοκομείου που διευθύνει και σε καμία περίπτωση δεν έκανε την οποιαδήποτε αναφορά, θετική ή αρνητική, στο νοσοκομείο Αργοστολίου.

Οι όποιες αρνητικές αναφορές στο τελευταίο Δελτίο Τύπου που αφορούν το νοσοκομείο Αργοστολίου αποτελούν κριτική και δική μου, αλλά και της τοπικής Συντονιστικής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, εν γνώσει λόγου, μετά την επίσκεψη που πραγματοποιήσαμε εκεί πριν από μερικές εβδομάδες και συγκεκριμένα την παραμονή της εορτής του Αγίου Γερασίμου.

Εξ άλλου αυτές τις διαπιστώσεις τις αποτύπωσα σε Δελτίο Τύπου που είχα εκδώσει τότε και που τις επαναδιατύπωσα στην πρόσφατη Ερώτησή μου προς τον Υπουργό Υγείας.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ επιμένουμε ότι το Αργοστόλι δικαιούται να έχει ένα πλήρες, από κάθε άποψη, Νοσοκομείο.

Ταυτόχρονα, θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε και το δίκαιο και συνταγματικό αίτημα του Μαντζαβινάτειου να μην ενωθεί με το  νοσοκομείο Αργοστολίου. Υπενθυμίζω ότι το Μαντζαβινάτειο δεν χρωστάει πουθενά ούτε ένα ευρώ, κατά δήλωση του Διοικητή του κ. Διονύση Μαρκάτου».

email