Δηλώσεις από τον κ. Β.Ρουχωτά,απάντηση από τον Δήμο Κεφαλλονιάς

Βασίλης Γρ. Ρουχωτάς

Βασίλης Γρ. Ρουχωτάς

H δήλωση του κ. Ρουχωτά έχει ως εξής:

Μετά την υποβολή της πρόσφατης παραίτησης του κ Δημήτρη Πυλαρινού, προκύπτουν αβίαστα μερικά συμπεράσματα για τη λειτουργία της Δημοτικής Αρχής του κ Αλέξανδρου Παρίση.

1. Η πλειοψηφία, Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, προσποιείται οτι εργάζεται για την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας (σχεδόν αποκλειστικά μεσω απ ευθείας αναθέσεων μελετών, προμηθειών, επιλεκτικών πληρωμών κτλ. ).

2. Η πλειοψηφία Τρίτη και Πέμπτη δέχεται παραιτήσεις, καταγγελίες εναντίον αλληλων , κλπ, εκ μέρους των μελών της .

3. Σάββατο η πλειοψηφία δια γραφίδος Ανουσάκη ( πάλαι ποτέ Ταμερλάνου), ή Αγγούρια, συντάσσει απαντήσεις , συνήθως υβριστικές, σε αντιφρονούντες, δημοσιογράφους, και λοιπούς.

4. Κυριακή η πλειοψηφία ανασυντάσσεται και ποικιλοτρόπως επαναφέρει στην τάξη διαφωνούντες, παραιτηθέντες, αντιρρησίες, καί λοιπούς έτσι ώστε την Δευτέρα , σύσσωμη, με ηθικό ακμαίο και με σύμνοια, να συνεχίσει το έργο της.

Και εσύ λαέ μην ξεχνάς

  • Τι έχασες
  • Τι έχεις
  • Τί σου πρέπει

στο χέρι σου είναι!!!

H απάντηση από το Γραφείο Τύπου Δημάρχου έχει ως εξής:

Με ένα «φτηνό» ακόμα παραλήρημα ο απαξιωμένος στην συνείδηση του κεφαλονίτικου λαού Βασίλης Ρουχωτάς προσπαθεί να δημιουργήσει ξανά εντυπώσεις εις βάρος της δημοτικής αρχής , εις βάρος δηλαδή της παράταξης με τις «πλάτες» της οποίας εξελέγη και για χάρη της οποίας κάθεται στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου.

Πραγματικά απολαμβάνουμε τον κύριο Ρουχωτά στο ρόλο του διασκεδαστή της κοινής γνώμης καθώς τόσο το περιεχόμενο όσο και το ύφος της ανακοίνωσής του μόνο γέλωτα προκαλούν σε κάθε σοβαρό άνθρωπο.

Από την πλευρά μας συνεχίζουμε να ασχολούμαστε με τα ουσιώδη ζητήματα και προβλήματα της Κεφαλονιάς και αφήνουμε τον κ. Ρουχωτά να συνεχίσει τον μοναχικό δρόμο της λασπολογίας και της φαιδρότητας.

Πηγή άρθρου: ΚefaloniaToday Team