Δημήτριος Σιμωτάς του Παναγή. Δυo λόγια, για την υποψηφιότητά μου

"Δημιουργία, Ξανά!"

“Δημιουργία, Ξανά!”

Τι να πρωτογράψει κανείς στην περίπτωση αυτή; Να γράψει για τα πιστεύω του; Για την ομάδα με την οποία αποφάσισε να εκτεθεί, υποβάλλοντας υποψηφιότητα; Να αναλύσει τα της οικονομικοπολιτικής κατάστασης στην Χώρα μας;

Να προβάλλει τους λόγους για τους οποίους πήρε αυτή την απόφαση; Να αναφέρει τι έχει επιτύχει στην ζωή του; Δεν ξέρω. Δύσκολα πράγματα για έναν απλό Πολίτη που δεν τον ενθουσιάζει, αν μη τι άλλο, η “παραταξιακή” έννοια.

Επειδή λοιπόν μόνο κουραστική μπορεί να είναι η όποια μακροσκελής ανάλυση, θα γράψω μόνο ότι:

Κουράστηκα, βαρέθηκα, σιχάθηκα, την κατάσταση που βιώνω, τόσο εγώ, όσο και οι φίλοι μου, οι γείτονές μου, οι συγγενείς μου, οι συνάδελφοί μου και σχεδόν όλοι οι άνθρωποι που γνωρίζω! Το “λιθαράκι” μου βάζω και εγώ, μήπως και μπορέσει να αλλάξει, έστω και λίγο, η κατάσταση που καθημερινά βιώνουμε. Το κόμμα με το οποίο επέλεξα να εκτεθώ, ονομάζεται “Δημιουργία, Ξανά!”.

Δημήτρης Σιμωτας

Δημήτρης Σιμωτας

Δεν ζητώ από κανέναν να με ψηφίσει. Δεν ζητώ από κανέναν να ενστερνιστεί τις όποιες απόψεις μου. Ζητώ όμως, από όσους δεν με έχουν διαβάσει στο παρελθόν, απλά, να με διαβάσουν! Να διαβάσουν τι έχω εκφράσει, μέσω της αρθρογραφίας μου, τα τελευταία χρόνια. Να ρωτήσουν ποιος είμαι, τι έχω επιτύχει! Το ίδιο θα ζητήσω και για την “Δημιουργία, Ξανά!”.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://www.dimiourgiaxana.gr/el/ . Μελετήστε τις αναλυτικές μας θέσεις και προτάσεις. Διαβάστε βιογραφικά. “Ξεσκονίστε” κάθε λεπτομέρεια του προτεινόμενου προγράμματός μας!

Ως υπεύθυνοι Πολίτες, λάβετε την όποια απόφασή σας, συνειδητά και ενημερωμένα! Σας ευχαριστώ!!

https://www.facebook.com/simotasdimitris?fref=ts

email