Δημοτική Αρχή: Προσωπικότητες στην Κεφαλονιά

Προσωπικότητες στην Κεφαλονιά

Προσωπικότητες στην Κεφαλονιά

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, το απόγευμα της Παρασκευής 29 Αυγούστου 2014, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρος Παρίσης υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο τον Εφοπλιστή και Πρόεδρο της Α.Ε.Κ. κ.Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο κ.Μελισσανίδης, προσωπικός φίλος του κ.Παρίση, συμπαραστάθηκε στους κατοίκους του Νησιού ιδιαιτέρως κατά την διάρκεια των πρόσφατων δίδυμων Σεισμών του χειμώνα.

Στη συνέχεια, ο κ.Δήμαρχος , συνοδευόμενος από τον κ.Μελισσανίδη και τον Α/Δήμαρχο Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ευάγγελο Κεκάτο, μετέβησαν στον Αερολιμένα Κεφαλονιάς για να υποδεχθούν την Πρέσβειρα του Παναμά στη Μεγάλη Βρετανία, Ιρλανδία και Ισλανδία , κ.AnaIreneDelgado.

Την κ.Πρέσβειρα συνόδευαν ο αδελφός της κ.GeorgioDelgado, η Συγγραφέας κ.DellaRounick και ο Αρχιτέκτονας κ.Αθανάσιος Κυρατσούς.

Ακολούθως, σε μία σεμνή Τελετή υποδοχής στο Δημαρχείο, που τίμησε με την παρουσία του ο εκλεγμένος –πρώτος σε σταυρούς- Δημοτικός Σύμβουλος, επιχειρηματίας κ.Διονύσης Λυκούδης, ο κ.Παρίσης προσέφερε στους εκλεκτούς καλεσμένους συμβολικά την Τιμητική Πλακέτα του Δήμου.

Στη Σύσκεψη που ακολούθησε τέθηκαν οι βάσεις για Πολιτιστική και Επιχειρηματική διασύνδεση της Κεφαλονιάς με τον Παναμά.

Τέλος, όλοι οι καλεσμένοι μετέβησαν στο Φισκάρδο και πρίν αναχωρήσουν για ολιγοήμερη κρουαζιέρα στο Ιόνιο με τη Θαλαμηγό του κ.Μελισσανίδη, συμμετείχαν σε δείπνο, που οργάνωσε προς τιμήν τους ο κ.Παρίσης στη γνωστή παραδοσιακή ταβέρνα «Βάσω».

email