Δύο νέα μεγάλα έργα δημοπρατεί η Δημοτική Αρχή

Δήμος Κεφαλλονιάς

Δήμος Κεφαλλονιάς

Δύο νέα έργα πνοής για το Ληξούρι και το Αργοστόλι θα δημοπρατήσει τον επόμενο μήνα η Δημοτική Αρχή.

Το πρώτο έργο που θα δημοπρατηθεί στις 21 Απριλίου αφορά στην «Ασφαλτόστρωση του παραλιακού δρόμου Ληξουρίου», έργο προυπολογισμού 156.000 ευρώ και συνίσταται στην αποκατάσταση του δρόμου μετά τους καταστροφικούς σεισμούς, ενός δρόμου που αποτελεί την προμετωπίδα της πόλης και ουσιαστικά την πρώτη εικόνα για τον επισκέπτη.

Το δεύτερο μεγάλο έργο που θα δημοπρατηθεί στις 28 Απριλίου αφορά στην «Ανάπλαση Κοινοχρήστων χώρων-Οδός Π. Βαλλιάνου),-ο δρόμος που ενώνει το Λιθόστρωτο με την Πλατεία- έργο προυπολογισμού 1.107.000 ευρώ, το οποίο σε συνδυασμό με το έργο της Ανάπλασης της Κεντρικής Πλατείας Αργοστολίου που ήδη έχει δημοπρατηθεί και υπάρχει ανάδοχος, εντάσσονται στο πλαίσιο της στρατηγικής της Δημοτικής Αρχής για αλλαγή της εικόνας του ιστορικού κέντρου του Αργοστολίου.

Σε κάθε περίπτωση η Δημοτική Αρχή του νησιού μας δρομολογεί από την πλευρά της τα μεγάλα έργα πνοής που χρειάζεται το νησί μας και αναμένει από την κεντρική κυβέρνηση την εκπλήρωση στο ακέραιο τω δικών της υποχρεώσεων και δεσμεύσεων για τα έργα ευθύνης της, προκειμένου να προχωρήσουν και να ολοκληρωθούν με επιτυχία όλα τα αναπτυξιακά έργα που χρειάζεται ο τόπος μας

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

email