Ευχαριστίες Δημοτικής Αρχής για τη «Ρώσικη Εβδομάδα του Ιονίου»

Ευχαριστίες Δημοτικής Αρχής για τη «Ρώσικη Εβδομάδα του Ιονίου»

Ευχαριστίες Δημοτικής Αρχής για τη «Ρώσικη Εβδομάδα του Ιονίου»

Με την επιτυχή ολοκλήρωση των εργασιών συμμετοχής του Δήμου Κεφαλονιάς στις Εκδηλώσεις της «Ρώσικης Εβδομάδας του Ιονίου – 2014», η Δημοτική Αρχή επιθυμεί να εκφράσει τις εγκάρδιες ευχαριστίες της προς όλους όσους με οποιονδήποτε τρόπο συμμετείχαν στις πολυεπίπεδες δραστηριότητες του Forum.

Κυρίως , τους διοργανωτές του Forum από την Ρώσικη πλευρά, που ήταν: Η Παγκόσμια Ρωσική Λαϊκή  Σύνοδος,  η Ιερά Μονή του Αγίου Δανιήλ (στη Μόσχα) με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Ρώσικης Ομοσπονδίας στην Ελλάδα και ο Επίτιμος Πρόξενος της Ρώσικης Ομοσπονδίας στα Ιόνια Νησιά κ.Νίκου Κανούλας.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τα ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ: MIRABEL HOTEL, IONIAN PLAZA, που φιλοξένησαν τους Ρώσους Δημοσιογράφους και τα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά Συνεργεία που πρόβαλαν την Κεφαλονιά στα διεθνή Μ.Μ.Ε.

και  APOSTOLATA ISLAND RESORT & SPA, που φιλοξένησαν όλη την Ρώσικη Αποστολή και τις εργασίες της Στρογγυλές Τράπεζες ενίσχυσης των Κεφαλονιτικο-Ρωσικών δεσμών καθώς και γνωστό Ταξιδιωτικό Γραφείο του Νησιού, που διέθεσε τα Λεωφορεία και τους ξεναγούς του για εκδρομές των Ρώσων σε όλο το Νησί .

Επίσης τους Α/Δημάρχους: κ.Σπύρο Ματιάτο και κ.Νίκο Παπαδάτο, τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ.Γεώργιο Τζωρτζάτο και Α/Πρόεδρο κ.Χρίστο Λευκαδίτη, τον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελο Κωνσταντάκη και  τα υπηρεσιακά Στελέχη του Δήμου : κ.Αναστάσιο Μινέτο, κ.Ιωάννη Κοσμάτο και κ.Παναγή Βλάχο.

Τέλος το Σύλλογο Κεφαλονιτικο-Ρωσικής Φιλίας (Πρόεδρος κ.Δημήτρης Ζαφειράτος) και Σύλλογο Ρωσόφωνων Κεφαλονιάς και Ιθάκης (Πρόεδρος κ.Ευγένιος Αβδίκωφ).

Οι εργασίες προετοιμασίας για τη «Ρώσικη Εβδομάδα του Ιονίου – 2015» ,έχουν ήδη αρχίσει και την οργανωτική ευθύνη, εκ μέρους του Δήμου Κεφαλονιάς, έχει ο Α/Δήμαρχος κ.Ευάγγελος Κεκάτος.

email