Ενενήντα τέσσερα χρόνια ιστορίας γιορτάζει σήμερα το ΚΚΕ στο ΣΕΦ

Eκδήλωση του ΚΚΕ

Eκδήλωση του ΚΚΕ

Εκδήλωση – αφιέρωμα στην 94χρονη πορεία του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας διοργανώνει την Κυριακή στις 18:00 το απόγευμα, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ.

Στην εκδήλωση θα απευθυνθεί στους παρευρισκόμενους η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, ενώ θα παραστούν και εκπρόσωποι φίλιων κομμάτων από την Ισπανία και την Τουρκία.

Θα ακολουθήσει συναυλία στην οποία συμμετέχουν: Συμμετέχουν: Γεράσιμος Ανδρεάτος, Μανώλης Ανδρουλιδάκης, Γιώργος Γεωργακάκης, Γιάννης Θωμόπουλος, Σύλβια Καπερνάρου, Βασίλης Λέκκας, Αφροδίτη Μάνου, Γιώργος Μεράντζας, Ευγενία Παναγιωτοπούλου, Μίλτος Πασχαλίδης, Γιώργος Σαρρής, Κώστας Σταυρόπουλος, Θανάσης Χουλιάρας, Τρίφωνο: Ερωφίλη, Γιώργος Περαντάκος, Χορωδία «Εμπρός». (Μουσική Διεύθυνση:Τάσος Καρακατσάνης, Μανώλης Ανδρουλιδάκης. Σκηνοθετική Επιμέλεια: Κώστας Σταματόπουλος).

«Σε αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση», σημειώνεται στην ανακοίνωση του Κόμματος, «έχει θέση κάθε νέος και νέα, κάθε εργαζόμενος, κάθε προοδευτικός άνθρωπος που θέλει να γνωρίσει την αλήθεια για την ιστορία και τους αγώνες του ΚΚΕ», ενώ επισημαίνεται ότι «δίπλα στο ΚΚΕ πρέπει να σταθεί σήμερα κάθε συνειδητός εργαζόμενος, κάθε νέος και νέα που θέλει να υπάρξει ριζική ανατροπή και όχι εναλλαγή κυβέρνησης, κάθε προοδευτικός άνθρωπος που κατανοεί ότι χωρίς ισχυρό ΚΚΕ δεν μπορεί να αναπτυχθεί η ταξική πάλη».

email
Πηγή άρθρου: ΚefaloniaToday Team