Επίσκεψη εργασίας στην Κεφαλονιά της κας Νίκης Κ. Κεραμέως

Επίσκεψη εργασίας στην Κεφαλονιά της κας Νίκης Κ. Κεραμέως

Επίσκεψη εργασίας στην Κεφαλονιά της κας Νίκης Κ. Κεραμέως

Η υπ. Βουλευτής Επικρατείας, Υπεύθυνη Τομέα Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και Υπεύθυνη Κοινοβουλευτικής Κάλυψης του Νομού Κεφαλληνίας, κα. Νίκη Κ. Κεραμέως, πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη εργασίας στην Κεφαλονιά.

Κατά την παραμονή της στο νησί, η κα. Κεραμέως συναντήθηκε με τοπικούς παράγοντες, παραγωγικούς και επαγγελματικούς φορείς, από τους οποίους ενημερώθηκε για τα προβλήματα του κάθε κλάδου και τα οποία καταγράφηκαν αναλυτικά και εστάλησαν με Υπόμνημα προς τους επικεφαλής της Νέας Δημοκρατίας.

Η υπ. Βουλευτής συνάντησε, μεταξύ άλλων, το Δήμαρχο Κεφαλονιάς, κ. Αλέξανδρο Παρίση, το Διοικητή του Νοσοκομείου Αργοστολίου, κ. Παναγιώτη Ζαφειρόπουλο, τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Κεφαλονιάς-Ιθάκης, κ. Παναγή Καππάτο, την Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλονιάς-Ιθάκης, κα. Σοφία Ζαφειράτου, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Αστυνομικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς-Ιθάκης, κ. Κώστα Γρηγορόπουλο, τον Πρόεδρο και το Γενικό Διευθυντή της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών, κ. Ανδρέα Καλαφάτη και κ. Σπυρίδωνα Θεοτοκάτο. Επιπλέον, η κα. Κεραμέως επισκέφθηκε τις σεισμόπληκτες περιοχές της Παλλικής με τον πρώην Δήμαρχο Ληξουρίου κ. Βασίλη Ρουχωτά και ενημερώθηκε για τις ελλείψεις στα έργα αποκατάστασης και τη χρηματοδότηση.

Η υπ. Βουλευτής παραχώρησε επίσης συνέντευξη τύπου, κατά τη διάρκεια της οποίας περιέγραψε το διακύβευμα των εκλογών. Την κα. Κεραμέως προλόγισαν θερμά οι υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κ.κ. Χαράλαμπος Λυκούδης και Σάββας Σαββαόγλου, και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, κ. Βαγγέλης Λουκέρης.

email