Επίσκεψη στην Έρισσο Δήμαρχου και Μητροπολίτη

Επίσκεψη στην Έρισσο Δήμαρχου και Μητροπολίτη

Επίσκεψη στην Έρισσο Δήμαρχου και Μητροπολίτη

Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης μετέβη χθες στην πληγείσα από το σεισμό περιοχή της Ερίσσου προκειμένου να επιβλέψει από κοντά τις διαδικασίες καταμέτρησης και εκτίμησης των ζημιών στην περιοχή.

Μαζί του ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ.κ. Δημήτριος και ο ειδικός συνεργάτης του μηχανικός Δημήτρης Μεσσάρης, ενώ στην περιοχή ήδη βρίσκονταν από το πρωί ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Σπύρος Ματιάτος, ο Αντιδήμαρχος Ερίσσου Κώστας Κοντογούρης, ο δημοτικός σύμβουλος Παναγής Κοκκόλης, ο Προιστάμενος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χαράλαμπος Τουμάσης καθώς και κλιμάκιο μηχανικών και στελεχών της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου αλλά και κλιμάκιο μηχανικών του ΤΑΣ.

Διαπιστώθηκαν ζημιές σε κτίρια στο χωριό Αντυπάτα ενώ συνεχίζεται η καταγραφή και σήμερα προκειμένου μέχρι την Δευτέρα να υπάρχει συνολική και ολοκληρωμένη αποτίμηση της κατάστασης.

Δεδομένου ότι το σεισμικό φαινόμενο βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, εφιστούμε στους δημότες να είναι προσεκτικοί ακολουθώντας τις οδηγίες των αρμοδίων

email