Επίσκεψη Τέρενς Κουίκ στη Κεφαλλονιά

Τέρενς Κουίκ

Τέρενς Κουίκ

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ οποίος ανέλαβε και την κοινοβουλευτική εκπροσώπη της Κεφαλλονιάς, θα επισκεφθεί το νησί Κυριακή και Δευτέρα 19 & 20 Αυγούστου 2012.

Θα έχει συνεργασία με τους πολιτευτές, συντονιστές και τον Τομεάρχη του Κινήματος επι οργανωτικών θεμάτων της εκεί εκλογικής περιφέρειας Μάκη Πετράτο, προκειμένου να καταγραφούν και να ιεραρχηθούν όλα τα θέματα που απασχολούν την Κεφαλλονία και που θα πρέπει να προωθήσει προς επίλυση ο Τέρενς Κουίκ είτε με κοινοβουλευτικές διαδικασίες είτε με ενέργειές του στα αρμόδια Υπουργεία.

Επίσης ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θα έχει συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Σπυρίδωνα, τον Δήμαρχο Αλέκο Παρίση και παραγωγικούς φορείς του νησιού, όπως ο Εμπορικός Σύλλογος, ο Ξενοδοχειακός κλπ.

Επίσης, για την αποτελεσματικότερη και ταχύτερη διεκπεραίωση των θεμάτων των έξι εκλογικών περιφερειών που έχει αναλάβει υπό την κοινοβουλευτική του ευθύνη ο Τέρενς Κουίκ, όρισε ως συντονιστές του ανά περιφέρεια, εκ μέρους του Πολιτικού Γραφείου του τους εξής συνεργάτες του:

  • ΛΕΣΒΟΣ Βαγγέλης Παπαγεωργίου
  • ΧΙΟΣ Αλεξία Στούπη – Βαγγέλης Παπαγεωργίου
  • ΣΑΜΟΣ Αλεξία Στούπη
  • ΚΕΡΚΥΡΑ Τίνα Αλεξανδρή – Κώστας Μεϊμάρης
  • ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ Ευαγγελία Εγγλέζου
  • ΖΑΚΥΝΘΟΣ Ευαγγελία Εγγλέζου – Κώστας Μεϊμάρης

Σημειώνεται ότι ο Βαγγέλης Παπαγεωργίου, με την ιδιότητα του Δικηγόρου, θα συνεργάζεται και με τις εκλογικές περιφέρειες για θέματα Διαφάνειας, αλλά και ειδικότερα με τη Χίο, όπου οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα διερευνήσουν τον βίο και πολιτεία ορισμένων, που το όνομά τους έχει εμπλακεί σε φήμες για σκάνδαλα δημοσίων έργων και όχι μόνο.

email