Επίσκεψη Βενιζέλου στον Yπουργό Ανάπτυξης κ.Μαραβέγια

Βενιζέλος-Μαραβέγιας

Βενιζέλος-Μαραβέγιας

Με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Ν. Μαραβέγια, συναντήθηκε νωρίτερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ενημερώθηκε από τον υπουργό για τα θέματα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης ενόψει της Συνόδου της ΕΕ στις 18 Ιουνίου.

«Το πιο σημαντικό είναι ότι ανοίγεται μπροστά μας μια νέα περίοδος από το 2014 μέχρι το 2020, η οποία είναι πάρα πολύ σημαντική. Διότι η Κοινή Αγροτική Πολιτική, μας δίνει τη δυνατότητα πλέον με ένα εθνικό στρατηγικό σχέδιο να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε όλα αυτά τα κονδύλια που θα μας δοθούν στην επόμενη επταετία, 2 δισ. ευρώ περίπου, για ενισχύσεις και περίπου 800 εκατομμύρια το χρόνο, για ενισχύσεις στον αγροτικό τομέα, στην αγροτική ανάπτυξη», είπε ο κ. Μαραβέγιας.

Από την πλευρά του, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι το τελευταίο διάστημα επιχειρεί να μιλήσει για τη νέα αγροτική πολιτική, για την ανάγκη να γίνει και πάλι η Ελλάδα χώρα που παράγει.

Ανέφερε, μάλιστα, την πρόσφατη επίσκεψή του στη Βέροια, όπου επισκέφθηκε ένα από τα μεγαλύτερα συνεταιριστικά εργοστάσια της χώρας.

email
Πηγή άρθρου: nooz.gr