Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ζητούν την παραίτηση Τραγάκη για «προσβολή» στον Κουίκ

Καμμένος-Κουίκ

Καμμένος-Κουίκ

Επίθεση κατά του αντιπροέδρου της Βουλής, Γιάννη Τραγάκη εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο το προεδρείο της Βουλής ότι «εκ παραδρομής ψηφίστηκε το άρθρο 4 του νομοσχεδίουΤΑΙΠΕΔ ενώ τελικά καταψηφίστηκε». Παράλληλα, το κόμμα του Πάνου Καμμένου ζητά την παραίτησή του.

«Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της σημερινής κρίσιμης ονομαστικής ψηφοφορίας στη Βουλή ο πρώτος αντιπρόεδρος του Κοινοβουλίου Ιωάννης Τραγάκης, διαβάζοντας τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για το β ανακοίνωσε ότι έχει υπερψηφιστεί. Την ίδια στιγμή αντέδρασα ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και παρ’ όλο που είχαμε κλειστά μικρόφωνα του φώναξα ότι “αυτό δεν περνάει”» αναφέρει ο κ. Κουίκ.

«Ο αντιπρόεδρος της Βουλής, μου απάντησε από το δικό του ανοικτό μικρόφωνο ότι δεν γνωρίζω τονΚανονισμό, προσβάλλοντάς με και ως Βουλευτή αλλά πάνω απ’ όλα ως κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Το επίσημο βίντεο της Βουλής που έχουμε στα χέρια μας και έχει αναρτηθεί ήδη στο διαδίκτυο, αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Μετά από λίγο, η αρμόδια Νομοθετική Διεύθυνση του Ελληνικού Κοινοβουλίου ανακοίνωσε ότι “εκ παραδρομής προσμετρήθηκε ως υπερψηφισμένο το άρθρο 4, ενώ έχει καταψηφιστεί”» προσθέτει.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, το σύνολο της κοινοβουλευτικής μας ομάδας ζητάμε την παραίτηση του αντιπροέδρου της Βουλής Ιωάννη Τραγάκη και για την βαρύτατη προσβολή στο πρόσωπο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Κινήματος αλλά και για το “πραξικόπημα” που διέπραξε στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, συμπεριφερόμενος μέχρι την ώρα που βγήκε από την αίθουσα με ύφος απαράδεκτα απαξιωτικό» τονίζει.

Σημειώνεται ότι σε ανάρτησή του στο Twitter o Πάνος Καμμένος έκανε λόγο για «πραξικόπημα» ζητώντας την παραίτηση του κ. Τραγάκη.

email
Πηγή άρθρου: newpost.gr