Η Bild τα βάζει με Κ.Κ.Ε – ΣΥΡΙΖΑ

Τσίπρας-ΚΚΕ

Τσίπρας-ΚΚΕ(Πηγή φωτογραφίας:24h.gr)

Περίεργο έως και κίτρινο δημοσίευμα της Bild. Βλέπει κίνδυνο κινήματος στην Ελλάδα και κατάληψη της εξουσίας από τους κομμουνιστές τους οποίους χαρακτηρίζει ως ημιεγκληματίες.

Η Bild επικαλείται μέλη της γερμανικής βουλής τα οποία εμφανίζει να ανησυχούν για την πιθανότητα να υπάρξει κίνημα – στρατιωτική επέμβαση στην Ελλάδα.

Ωστόσο βλέπει άλλους υπαίτιους από πίσω.

Ο φίλος των αναρχικών Τσίπρας και οι εξτρεμιστές κομμουνιστές.

Ο Γερμανός δημοσιογράφος, αφού επισημαίνει την τεράστια πτώση του ΠΑΣΟΚ μετά αναλύεται στους γνωστούς “εχθρούς” του κράτους και της τάξης, δηλαδή τους κομμουνιστές, όλη την Αριστερά πλην της ΔΗΜΑΡ.

Κατονομάζει τον Αλέξη Τσίπρα ως ηγέτη της ριζοσπαστικής Αριστεράς, ο οποίος ανοιχτά συμπαθεί τους βίαιους αναρχικούς και μάλιστα αναφέρει πως και ο ίδιος είναι μέλος ομάδας.

Αντιπαραθέτει το Φώτη Κουβέλη ως πιο δημοκρατική Αριστερά, ενώ απομονώνει φράση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία λέει στο τέλος πως στην Ελλάδα ετοιμάζεται νέο ολοκαύτωμα.

Φυσικά ούτε η κ. Παπαρήγα μπορούσε να γλιτώσει.

Γίνονται πιο εξτρεμιστές συνεχώς, υποστηρίζει για τους κομμουνιστές ο Γερμανός δημοσιογράφος.

Αναφέρεται στο περιστατικό με τα χαρτιά που εκτόξευσε ο κ. Μαυρίκος στη Βουλή την Κυριακή, κατά την αντιπαράθεση με τον Ε. Βενιζέλο.

Για να καταλήξει με μία δήλωση της γγ του ΚΚΕ, Α. Παπαρήγα, με την οποία επιτίθεται στη Γερμανία.

Στον αντίποδα, το κόμμα της ακραιφνούς λαϊκής δεξιάς, ο ΛΑΟΣ, όπως και η Χρυσή Αυγή αναφέρονται αλλά όχι με ανάλογη βαρύτητα.

Για το τέλος μένει ο Κ. Παπούλιας, για τον οποίον υπενθυμίζει πως επιτέθηκε στον κ. Σόϊμπλε και τη Φινλανδία αλλά και την Ολλανδία, βάζοντας ως μεσότιτλο τη φράση, “ποιός είναι ο κ. Παπούλιας”.

Πηγή άρθρου: news247.gr