Η Φώφη ανέλαβε κι επίσημα

Φώφη Γεννηματά

Φώφη Γεννηματά(Πηγή φωτογραφίας:tovima.gr)

Τα καθήκοντά της ως νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ ανέλαβε κι επισήμως στη 1 το μεσημέρι η Φώφη Γεννηματά αφού πρώτα υπέβαλε την παραίτησή της από την κυβέρνηση και τη θέση της αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών.

Την παρουσίασε στον α’ όροφο της Ιπποκράτους και σε πράσινο φόντο υπό το σύνθημα «Αυτοδύναμη Ελλάδα» ο πρόεδρος του κόμματος κ. Ευ. Βενιζέλος, εκφράζοντας τη χαρά του με την οποία την υποδέχεται στο κόμμα.

Αναφέρθηκε επίσης ιδιαίτερα στα ανθρώπινα χαρακτηριστικά της και την ευαισθησία της, δίνοντας το σύνθημα οι Έλληνες να πιστέψουν στον εαυτό τους.

Να αποκτήσουν δύναμη για να μπορέσουν να αλλάξουν τα πάντα.

Διαδεχόμενη στο βήμα τον πρόεδρο, η κυρία Γεννηματά εξέφρασε τη μεγάλη τιμή για την ίδια το γεγονός ότι αναλαμβάνει εκπρόσωπος Τύπου μίας παράταξης που είναι υπεύθυνη για τις μεγάλες αλλαγές του τόπου, δηλώνοντας πως νιώθει την ευθύνη να μην επιτρέψει μαζί με τους υπόλοιπους στο ΠΑΣΟΚ να κυριαρχήσουν απόψεις που θα βάλουν τέλος στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας.

Χαρακτήρισε ως ευθύνη για όλους να υποστηρίξουν την ελπίδα που συνδέεται με όραμα και ρεαλισμό αναφέρθηκε στο PSI και την επιτυχία του και τόνισε την ανάγκη η χώρα μας να κάνει βήμα μπροστά με θυσίες μεν, μικρά και σταθερά βήματα αλλά πάντως μπροστά.

Σε ερώτηση ποιος θα την αντικαταστήσει στο υπουργείο Εσωτερικών, αστειευόμενος ο κ. Βενιζέλος υποστήριξε ότι δεν είναι δυνατό να αναπληρωθεί το κενό που άφησε πίσω της.

 

Πηγή άρθρου: newsnow.gr