Η .. Πρωταπριλιά, η Χρυσή Αυγή, ο Δενδιάς και ο Δήμος Κεφαλλονιάς

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Πρωταπριλιάτικο αστείο ,και μάλιστα κακόγουστο, θύμισε η πελώρια πολιτική βλακεία που διοχέτευσε με ανακοίνωση της η τοπική Χρυσή Αυγή, ότι δήθεν η βουλευτής Κεφαλονιάς –Ιθάκης  του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αφροδίτη Θεοπεφτάτου θα συνόδευε τον υπ. Προστασίας του Πολίτη  κ. Δένδια στην Κεφαλονιά με σκοπό την εξεύρεση χώρων για την μεταφορά και στέγαση  παράνομων μεταναστών από άλλες περιοχές της χώρας!

Επειδή σε όλους είναι γνωστό , προφανώς και στην τοπική Χ.Α, ότι:

  • Ο κ. Δένδιας θα έλθει στο Αργοστόλι τις επόμενες ημέρες ως προσκεκλημένος του Δικηγορικού Συλλόγου Κεφαλονιάς για να παραστεί σε συνέδριο με θέμα «τα ασφαλιστικά μέτρα»
  • Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και οι βουλευτές του δεν συνεργάζονται ,ούτε συνοδεύουν τους υπουργούς της μνημονιακής συγκυβέρνησης
  • Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ έχει καταγγείλει ως απαράδεκτο το μέτρο του εγκλεισμού των παράνομων μεταναστών στα «στρατόπεδα συγκέντρωσης» του κ. Δένδια,

Επειδή λοιπόν όλα αυτά είναι γνωστά, κι επειδή η …πρωταπριλιά είναι ακόμη μακριά, καθίσταται σαφές ότι πρόκειται για μια πολιτική προβοκάτσια που στοχεύει αφ ενός να βγάλει την τοπική Χ.Α από την απομόνωση παρουσιάζοντας την ως προστάτη των συμπολιτών μας από τις αυθαιρεσίες της κρατικής εξουσίας και αφ ετέρου να φορτώσει στις πλάτες του ΣΥΡΙΖΑ τις ευθύνες μιας αδιέξοδης κυβερνητικής πολιτικής για το μεταναστευτικό.

Ο δημοκρατικός λαός της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης με τις μεγάλες ριζοσπαστικές και αντιφασιστικές παραδόσεις δεν ξεγελιέται με φτηνά προβοκατόρικα τεχνάσματα, από όποιον κι αν προέρχονται.

Ο δημοκρατικός λαός της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης συσπειρωμένος γύρω από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και την βουλευτή της αριστεράς Α. Θεοπεφτάτου δίνει και θα συνεχίσει να δίνει την μάχη της απελευθέρωσης από τα μνημονιακά δεινά της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και της τρόικας, την μάχη της  αλληλεγγύης ,την μάχη της κοινωνικής απελευθέρωσης.

Με την ευκαιρία, η Νομαρχιακή Συντονιστική Επιτροπή (ΝΣΕ) του ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς-Ιθάκης καταγγέλλει στους πολίτες  της Κεφαλονιάς τις επαναλαμβανόμενες  εν κρυπτώ συνεννοήσεις και συναλλαγές του Δήμου Κεφαλονιάς και των διάφορων αξιωματούχων του με την τοπική Χ.Α

Ας γνωρίζουν οι αξιωματούχοι του Δήμου, αλλά και κάθε άλλη δημόσια αρχή αυτού του τόπου, ότι η αποφυγή από μέρους τους της άσκησης  των καθηκόντων τους και πολύ περισσότερο η εκχώρηση τους σε τρίτους αναρμόδιους συνιστά σοβαρή παραβίαση της νομιμότητας που δεν πρόκειται να γίνει ανεκτή από την τοπική κοινωνία.

Η ΝΣΕ Κεφαλονιάς-Ιθάκης του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες σε επαγρύπνηση για την αποτροπή της εξελισσόμενης σε τοπικό επίπεδο προσπάθειας  αναβίωσης φασιστικών συμβόλων του παρελθόντος, που ο ίδιος ο περήφανος δημοκρατικός λαός με τα δικά του χέρια τα οδήγησε μια και καλή στο χρονοντούλαπο της ιστορίας!

Τέλος, θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους πολίτες  ότι όσες πολιτικές προτάσεις πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα ως αξιωματική αντιπολίτευση δεσμεύεται να τις υλοποιήσει ως αυριανή ισχυρή κυβέρνηση!

email