Κι άλλοι “8” από τη Ν.Δ πηγαίνουν με Καμμένο

«Ανεξάρτητοι Έλληνες»

«Ανεξάρτητοι Έλληνες».(Πηγή φώτο:newsbomb.gr)

Συνεχίζει να κόβει γαλάζια στελέχη ο Πάνος Καμμένος, που οργανώνεται με τους “Ανεξάρτητους Έλληνες” για την τελική αποψίλωση της Νέας Δημοκρατίας.

Άλλοι οκτώ γαλάζιοι βουλευτές, προσφάτως διαγραφέντες, μετά την άρνηση ψήφισης του “Μνημονίου 2” φλερτάρουν με την προσχώρηση στο νεοϊδρυθέν κόμμα.

Πρόκειται για τους :

Χρήστος Ζώης (Λάρισας), Κώστας Μαρκόπουλος (Ευβοίας) Δημήτρης Σταμάτης (Αιτωλοακαρνανίας), Σπύρος Γαληνός (Λέσβου), Μαρία Κόλλια – Τσαρούχα (Σερρών), Γιώργος Βαγιωνάς (Χαλκιδικής), Μιχάλης Γιαννάκης (Βοιωτίας) και   Κώστας Παπασιώζος (Αρτας) .

Ερωτηματικό παραμένει η στάση των Μίκα Ιατρίδου (Δωδεκανήσου), Μαργαρίτης Τζίμα (Δράμας) και Γ. Καρασμάνη (Πέλλας), ενώ ο Κώστας Γκιουλέκας (Α΄ Θεσσαλονίκης) πιθανότατα δεν θα πολιτευθεί στις εκλογές ενώ ο Γιώργος Βλάχος (Περιφέρεια Αττικής) σκέφτεται να στραφεί προς τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Σήμερα η το αργότερο αύριο αναμένεται να υπάρξει νέα συνάντηση των διαγραμμένων βουλευτών που έχουν αποφασίσει την συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και θα ακολουθήσει η ανακοίνωση των προθέσεων τους.

Θέμα χρόνου πάντως θεωρείται η επιστροφή στη ΝΔ των βουλευτών που χουν διαγραφεί αλλά υπερψήφισαν τους εφαρμοστικούς νόμους της Δανειακής Σύμβασης (Κεφαλογιάννης, Καριπίδης, Λεονταρίδης, Τζηκαλάγιας, Δερμενζτόπουλος).

Να θυμίσουμε ότι στους “Ανεξάρτητους Έλληνες” ήδη έχουν προσχωρήσει οι Έλενα Κουντουρά και Παναγιώτης Μελάς.

email
Πηγή άρθρου: http://planet-greece.blogspot.com