ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ: Δεν θα κατέβει αυτόνομα σε αυτές τις εκλογές

Κοινωνική ΣυμφωνίαΟλοκληρώθηκαν το απόγευμα οι εργασίες της 1ης πανελλήνιας συνάντησης στελεχών της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ κατά τη διάρκεια των οποίων έγινε αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος της 6ης Μαΐου και εξετάστηκε η θέση του κόμματος μπροστά στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Η συνάντηση στελεχών προχώρησε στα ακόλουθα συμπεράσματα:

1. Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ συνεχίζει τη λειτουργία της με βάση τις θέσεις της και τις αρχές της αναλαμβάνοντας συγκεκριμένες πολιτικές και οργανωτικές πρωτοβουλίες σε πανελλαδικό επίπεδο.

2. Προχωρά σε διάλογο στις οργανώσεις της, αλλά και με τους κοινωνικούς φορείς εν όψει του πρώτου συνεδρίου της που θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο.

3. Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ δεν θα κατέβει αυτόνομα σε αυτές τις εκλογές, οι οποίες θα διενεργηθούν σε συνθήκες διπολισμού.

4. Πιστή στις προεκλογικές δεσμεύσεις της απευθύνει πρόταση συνεργασίας, στη βάση μιας ελάχιστης προγραμματικής σύγκλισης, προς όλες τις δημοκρατικές, προοδευτικές, πατριωτικές και αριστερές δυνάμεις.

5. Ξεκινά από αύριο διαδικασίες διαλόγου με τις δυνάμεις αυτές, απευθυνόμενη στον ΣΥΡΙΖΑ, στη ΔΗΜΑΡ, στους Οικολόγους Πράσινους, σε δίκτυα και ομάδες πολιτών για τη δυνατότητα διερεύνησης προγραμματικής σύγκλισης και προεκλογικής συνεργασίας των δυνάμεων αυτών.

email
Πηγή άρθρου: ΚefaloniaTodayTeam