Η κυβέρνηση θα καλύψει τα έξοδα των αξιωματούχων στην Κεφαλονιά

Σίμος Κεδίκογλου

Σίμος Κεδίκογλου

Η κυβέρνηση θα καλύψει τα έξοδα των αξιωματούχων στην Κεφαλονιά ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, απαντώντας σε αναφορές που είδαν το φως της δημοσιότητας για απλήρωτους λογαριασμούς σε ξενοδοχεία του νησιού.

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Mega το ύψος του χρέους φτάνει τα 11.000 ευρώ και αφορά λογαριασμούς στα ξενοδοχεία της Κεφαλονιάς από τη διαμονή του κυβερνητικού κλιμακίου που επισκέφθηκε το νησί μετά τον καταστροφικό σεισμό.

Ο δήμαρχος του νησιού Αλέξανδρος Παρίσης έφερε το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο ζητώντας να καλυφθούν τα έξοδα από τον δήμο. Ωστόσο, το δημοτικό συμβούλιο αρνήθηκε να εγκρίνει κάτι τέτοιο.

Στο θέμα παρενέβη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου λέγοντας ότι η κάλυψη του ποσού θα γίνει από τους προϋπολογισμούς των υπουργείων.

Όπως δήλωσε ο κ. Κεδίκογλου «ουδέποτε τέθηκε τέτοιο ζήτημα στην κυβέρνηση. Εξυπακούεται ότι τα έξοδα παραμονής κυβερνητικών και κρατικών αξιωματούχων στην Κεφαλονιά, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των σεισμοπλήκτων, θα καλυφθούν από τους προϋπολογισμούς των υπηρεσιών τους».

email
Πηγή άρθρου: naftemporiki.gr