Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Παλικής: Όχι στο ξεπούλημα από την Δημοτική Αρχή

Όχι στο ξεπούλημα της δημοτικής έκτασης

Όχι στο ξεπούλημα της δημοτικής έκτασης

Η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Παλικής σας καλεί στη συγκέντρωση – συζήτηση το Σάββατο 27/09/2014 στις 7.30 το απόγευμα στην αίθουσα του Τ.Ε.Ι. Ληξουρίου με θέμα:

«Όχι στο ξεπούλημα της δημοτικής έκτασης – φιλέτο στην περιοχή Μετόχι Κατωγής. Οργάνωση και αγώνας ώστε να αντισταθούμε τώρα δυναμικά σε κάθε τέτοια προσπάθεια της Δημοτικής αρχής. Παράλιες και υποδομές για το λαό, όχι για τα επιχειρηματικά συμφέροντα»

Η Λαϊκή επιτροπή Παλικής καλεί τους κατοίκους της περιοχής μας  να οργανώσουν το αγώνα τους, για να αποτρέψουν την παραπάνω εκποίηση που γίνεται με το πρόσχημα της αξιοποίησης. Να παλέψουν ώστε να αξιοποιήσουν όλη τη δημόσια περιουσία αποκλειστικά προς όφελός τους, για να καλύψουν τις δικές τους ανάγκες στην ψυχαγωγία, στον αθλητισμό στην ξεκούραση και την αναψυχή, την παιδεία, την υγεία κ.α. Ο παραπάνω στόχος τους είναι αναγκαίος και εφικτός σήμερα, μόνο αν συγκροτήσουν μια κοινωνική συμμαχία με τα άλλα φτωχά λαϊκά στρώματα, που στόχο θα έχει την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων προς όφελος της δικής τους Λαϊκής εξουσίας.

ΝΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!

email