Μεγάλη δημοκρατική αριστερή παράταξη οραματίζεται ο Τσίπρας

Aλέξης Τσίπρας

Aλέξης Τσίπρας(Πηγή φωτογραφίας:syrizag.wordpress.com)

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μίλησε το απόγευμα της Κυριακής σε ανοικτή συνέλευση της Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κορυδαλλού – Νίκαιας στην Πλατεία Σπάθα , στη Νίκαια, (απέναντι από το γήπεδο του Ιωνικού).

«Στην συνάντηση υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, μας έθεσαν προ των ευθυνών μας, μας είπαν ότι η οικονομία είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση», είπε ο κ.Τσίπρας, και «μάλιστα ο πρωθυπουργός έστειλε και επιστολή στην οποία περιγράφει αυτή την κατάσταση στον κ.Παπούλια, για την οικονομία και το τραπεζικό σύστημα».

«Τους ρωτάμε: ποιοι κυβερνούσαν δύο χρόνια, μήπως κυβερνούσε η Αριστερά; Τους ρωτάμε, από αυτή την Κυριακή και μετά διαμορφώθηκε αυτή η κρίσιμη κατάσταση, για την οποία μας καλούν να αναλάβουμε τις ευθύνες μας;».

«Εμείς θα τις αναλάβουμε τις ευθύνες μας, με μεγαλύτερη αυτή προς τον λαό και προς τον τόπο, να επαναφέρουμε την ελπίδα και την αισιοδοξία, αλλά και να μην φανούμε αναντίστοιχη σε αυτά που είπαμε προεκλογικά με αυτά που κάνουμε μετεκλογικά. Δεν θα φανούμε», είπε ο κ.Τσίπρας.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε λαϊκή στήριξη για να ενισχυθεί, πολιτικά και οργανωτικά ο ΣΥΡΙΖΑ με απώτερο στόχο τη δημιουργία μιας μεγάλης δημοκρατικής αριστερής παράταξης, παράλληλα με την ενίσχυση των δράσεων αλληλεγγύης για τους πολίτες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

email
Πηγή άρθρου: ethnos.gr