Ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς για την εκλογή του Γ. Τιμοθεάτου

Αλέξανδρος Παρίσης

Αλέξανδρος Παρίσης

Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια προς τον Γεράσιμο Τιμοθεάτο για την εκλογή του στην θέση του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων του Νομού μας.

Ο Γεράσιμος Τιμοθεάτος έδωσε την μάχη των δημοτικών εκλογών του περασμένου Μαίου στο πλευρό του Δημάρχου Κεφαλλονιάς, στην πρώτη γραμμή της μάχης, και η εκλογή του στην Προεδρεία της Ένωσης Ξενοδόχων αποτελεί την καλύτερη επιβεβαίωση της αξίας και των ικανοτήτων που διαθέτει.

Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης επιθυμεί να δηλώσει την πλήρη συμπαράστασή του στα θέματα της Ένωσης Ξενοδόχων και τονίζει ότι θα σταθεί αλληλέγγυος σε ότι του ζητηθεί και σε οποιαδήποτε συνεργασία, με γνώμονα πάντα την ανάπτυξη του νησιού μας.

Επίσης  Συγχαρητήρια της Τουριστικής Επιτροπήςτου Δήμου Κεφαλονιάς στο νέο Προεδρείο της Ένωσης Ξενοδόχων  της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς  & Ιθάκης.

Με την ανακοίνωση του νέου Προεδρείου της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης, επιθυμούμε να προσθέσουμε και εμείς τα Συγχαρητήρια μας στον Πρόεδρο κ.Γεράσιμο Τιμοθεάτο και στα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τις ευχές μας για επιτυχία στο σημαντικό έργο τους.

Είναι βέβαιο ότι ο κ.Τιμοθεάτος, που τιμά με την ενεργό συμμετοχή του την Τουριστική Επιτροπή επί τέσσερα συνεχή χρόνια, θα προσθέσει νέα κεφάλαια ανάπτυξης στην Τουριστική ιστορία των Νησιών μας.

Επιπλέον επιθυμούμε να υπογραμμίσουμε την ουσιαστική συμβολή του τ.Προέδρου κ.Σπύρου Γαλιατσάτου στην επιτυχή λειτουργία της Τουριστικής Επιτροπής, ο οποίος πάντοτε με τις έγκυρες επισημάνσεις του και την πολυετή εμπειρία του συνέβαλε τα μέγιστα στο θετικό πρόσημο ανάπτυξης του Τουρισμού στην Κεφαλονιά.

Με τη βεβαιότητα ότι και την ερχόμενη χρονιά θα αναπτυχθούν ακόμα περισσότερο οι θετικοί δείκτες ανάπτυξης, ανακοινώνουμε ότι σε Συνεδρίαση της νέας Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Κεφαλονιάς, που θα ακολουθήσει, θα απονεμηθεί ο Τίτλος του «Επίτιμου Μέλους» στον κ.Σπύρο Γαλιατσάτο, σε ένδειξη σεβασμού στο πολύτιμο για τον Τουρισμό του Νησιού μας έργο του.

Ευάγγελος Κεκάτος

Α/Δήμαρχος Τουρισμού