Ο Γ.Τζωρτζάτος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην Κεφαλλονιά

Τζωρτζάτος-Καμμένος

Τζωρτζάτος-Καμμένος

Στο κίνημα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ προσχωρεί ο γνωστός για τους αντιμνημονιακούς του αγώνες, συνδικαλιστής, Γιώργος Τζωρτζάτος. Ο Πρόεδρος… του Συνδεσμου Μεταφορικών Εταιριών Ελλάδος.

Μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του κινήματος Πάνο Καμμένο και τον Γενικό Γραμματέα του κινήματος Μιχάλη Γιαννάκη αποφασίστηκε ο Γιώργος Τζωρτζάτος να δώσει τον αγώνα από την θέση του επικεφαλής στην λίστα της εκλογικής περιφέρειας Κεφαλληνίας.

Μετά την συνάντηση ο Μιχάλης Γιαννάκης δήλωσε:

«Καλωσορίζουμε στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ το νησιώτη Γιώργο Τζωρτζάτο. Έναν ειλικρινή εκπρόσωπο των παραγωγικών τάξεων, έναν αγωνιστή κατά του Μνημονίου.

Ο Γιώργος Τζωρτζάτος θα δώσει την μάχη από την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κεφαλονιά, ενάντια στις πολιτικές του Μνημονίου που διαλύουν κυριολεκτικά τον τουρισμό μας. Θα δώσει όμως και τον αγώνα του κλάδου του, που η Τρόικα και οι εγχώριοι υπηρέτες της διέλυσαν με τις παράλογες απαιτήσεις τους.

 Φίλε Γιώργο, καλωσόρισες και Καλό Αγώνα.»

Στις δηλώσεις του ο Γιώργος Τζωρτζάτος είπε:

«Ήρθα στο σπίτι μου. Ήρθα εκεί που αισθάνομαι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ, εκεί που αισθάνομαι ΕΛΛΗΝΑΣ. Δίπλα στον άνθρωπο που και κατά την διάρκεια των μεγάλων αγώνων στάθηκε στο πλευρό εμού και του κλάδου μας,κόντρα στις μνημονιακές επιλογές του ΠΑΣΟΚ και μετέπειτα του κ. Σαμαρά, οι οποίοι όπως δείχνουν τα γεγονότα αγωνίζονται ως σιαμαία από το ίδιο μετερίζι.

Ξεκινάμε έναν αγώνα μέχρι τελικής νίκης. Έχουμε μάθει να αγωνιζόμαστε μέχρι να επιτύχουμε τους τελικούς στόχους μας. Είμαι βέβαιος για το αποτέλεσμα γιατί εκφράζει το δίκαιο. Και το δίκαιο είναι το εθνικό.

Κατεβαίνω στο νησί μου, την Κεφαλονιά, πιστεύοντας ότι θα ανταποκριθώ στις προσδοκίες των συμπατριωτών μου, γιατί τα τελευταία χρόνια πολλοί εκλέχθηκαν βουλευτές μόνο και μόνο για να παρίστανται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και το μόνο που έκαναν ήταν να ψηφίζουν κατά την βούληση των Αρχηγών τους.»

email
Πηγή άρθρου: ΚefaloniaTodayTeam