Ο Σαμαράς παρουσιάζει τον Τσίπρα σαν «μπαμπούλα», λέει ο Γ.Καρατζαφέρης

Ο κ.Καρατζαφέρης

Ο κ.Καρατζαφέρης δεν αποκλείει την επιστροφή της χώρας στη δραχμή και τονίζει: «Ούτε το ευρώ είναι θεός ούτε η δραχμή διάολος».(Φωτογραφία:newsbomb.gr)

Σκληρή επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, εξαπέλυσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, κατηγορώντας τον ότι καλλιεργεί τον διχασμό στην κοινωνία.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, τόνισε ότι δεν θεωρεί τον Αλέξη Τσίπρα είναι πιο επικίνδυνος από τον Αντώνη Σαμαρά. «Κατηγορώ τον Σαμαρά, ο οποίος πάει να δημιουργήσει νέο “μπαμπούλα” που τόσο “φουσκώνει” τον Τσίπρα», δηλώνει, ενώ εκτιμά παράλληλα πως ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ δεν διαθέτει πολιτική ωριμότητα.

Εκτιμά ακόμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει συνταγή προκειμένου να αντιμετωπίσει την κρίση, ωστόσο το «σφιχτό σχήμα» στο οποίο έχει μπει η χώρα με τις υπογραφές του Αντώνη Σαμαρά και του Γιώργου Παπανδρέου, δεν έχει αποτελέσει επίσης λύση.

Ο κ.Καρατζαφέρης δεν αποκλείει την επιστροφή της χώρας στη δραχμή και τονίζει: «Ούτε το ευρώ είναι θεός ούτε η δραχμή διάολος».

Ισχυρίζεται πως όλος ο ευρωπαϊκός νότος θα έπρεπε να διαπραγματευτεί με την Γερμανία, δηλώνοντας πως ήδη η Ιταλία και ο Μάριο Μόντι αρχίζει να ξεφεύγει από το κοινό αίτημα που θα μπορούσε να διαμορφωθεί.

Δηλώνει πως ο ίδιος αποτελεί παράγοντα ομαλότητας και αδρότητας, ενώ ερωτηθείς εάν θα συγκυβερνούσε με τον Αντώνη Σαμαρά σε περίπτωση που βρεθούν και οι δυο στη νέα Βουλή, απάντησε πως ο κ. Σαμαράς δεν διαθέτει την πολιτική ηθική που ο ίδιος αναζητάει.

email