Π.Ε Κεφ/νίας: Συνάντηση εργασίας με την ομάδα του ΟΑΣΠ-ΙΤΣΑΚ

Π.Ε Κεφ/νίας: Συνάντηση εργασίας

Π.Ε Κεφ/νίας: Συνάντηση εργασίας

Συνάντηση εργασίας είχε σήμερα στην Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς ο Α/ρχης Περιφερειακών Ενοτήτων Κεφαλληνίας και Ιθάκης με την επιστημονική ομάδα του ΟΑΣΠ-ΙΤΣΑΚ στο περιθώριο της συνεργασίας τους για την διάλεξη σεισμολογίας που θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 19:00 μμ.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Joseph Fourier, Grenoble, της Γαλλίας Dr. Pierre-Yves Bard, ο ερευνητής στην Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας στην Γαλλία, Fabrice Hollender, o ερευνητής σε Ερευνητικό Κέντρο Προστασίας από την ακτινοβολία στο Παρίσι, Marc Cushing, ο διευθυντής του τμήματος Τεχνικής Σεισμολογίας του Ινστιτούτου Τεχνικής Σεισμολογίας και Αντισεισμικών Κατασκευών κος Ν. Θεοδουλίδης και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων κος Α. Κονιδάρης.

Η συνάντηση που εκτυλίχθηκε σε πολύ καλό κλίμα ήταν συνάντηση γνωριμίας και συνεργασίας σε επιστημονικά θέματα σεισμολογίας και αντισεισμικής μηχανικής. Παράλληλα συζητήθηκε το ενδεχόμενο πιο μόνιμης συνεργασίας μέσω προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της επιστημονικής ομάδας του Ινστιτούτου και των Περιφερειακών Ενοτήτων Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΡΗΣ

email