Π.Παπαδάτος: Δεν έχω την παραμικρή διάθεση να «επιβάλω» την υποψηφιότητά μου

Ο Παύλος Παπαδάτος

Ο Παύλος Παπαδάτος.

Επειδή έχει δημιουργηθεί μεγάλος θόρυβος σχετικά με το ποιος θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη, θα ήθελα να επισημάνω τα ακόλουθα:

Είθισται, σε όλα τα κόμματα, ο υποψήφιος βουλευτής που ήλθε πρώτος σε σταυρούς προτίμησης στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση, να είναι και επικεφαλής του ψηφοδελτίου τους στην επαναληπτική εκλογική αναμέτρηση.

Σεβόμενος όμως απόλυτα την δημοκρατική βούληση των κεφαλλονιτών και ιθακήσιων και χωρίς να έχω την παραμικρή διάθεση να «επιβάλω» την υποψηφιότητά μου,  ανέθεσα πριν τρεις ημέρες,   στην εταιρία ερευνών ΜΑRC, να προβεί σε έρευνα στην Κεφαλονιά και στην Ιθάκη, προκειμένου να καταδείξει τις τελευταίες προτιμήσεις των ψηφοφόρων.

Η έρευνα καθώς και τα αποτελέσματα της, θα είναι έτοιμα σήμερα το απόγευμα μετά τις έξι και θα αναρτηθούν στο προσωπικό μου site: www.papadatospavlos.gr (Αν θέλετε στείλτε μας το email σας να σας την στείλουμε).

Ανεξάρτητα όμως από τα αποτελέσματα της έρευνας, αλλά και την πρόσφατη  βούληση των συμπατριωτών μας, χθες αργά το απόγευμα δήλωσα στην ηγεσία της ΝΔ ότι προσωπικά δεν έχω την παραμικρή αντίρρηση αν θέλει να θέσει ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου της κάποιον άλλο υποψήφιο.

Ειλικρινής

 Παύλος Παπαδάτος

email
Πηγή άρθρου: ΚefaloniaTodayTeam