Πανελλήνιο συλλαλητήριο από ΠΑΜΕ και ΣΥΡΙΖΑ

Π.Α.ΜΕ

Π.Α.ΜΕ.(Πηγή φώτο:dimokrarikisispirosi.wordpress.com)

Επιτακτική κρίνεται η ανάγκη από το ΠΑΜΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ για απεργία προκειμένου οι εργαζόμενοι να απαντήσουν στην εντεινόμενη επίθεση των εργοδοτών και της κυβέρνησης.

Για το λόγο αυτό το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο προγραμμάτισε για τις 9 Φεβρουαρίου συλλαλητήριο διαμαρτυρίας σε όλες τις μεγάλες πόλεις.

«Το ΠΑΜΕ σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές καλεί κάθε σωματείο, κάθε εργαζόμενο, σε κάθε τόπο δουλειάς να πάρει τις ευθύνες του.

Μπορούμε να σταματήσουμε το νέο έγκλημα που συντελείται με τη συμμετοχή της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ που απαρτίζουν την πλειοψηφία στη ΓΣΕΕ και σε άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις.

Στην κατεύθυνση αυτή της οργάνωσης της αντίστασης στα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα, της καταγγελίας της προδοτικής στάσης του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού, που μεταθέτει τη συνεδρίαση της ΓΣΕΕ από εβδομάδα σε εβδομάδα και την προετοιμασία για γενική πανελλαδική απεργία, η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ αποφάσισε την πραγματοποίηση συλλαλητηρίων διαμαρτυρίας σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας μας στις 9 Φλεβάρη 2012 στις 5.30 το απόγευμα στο Πεδίον του Άρεως»

Κάλεσμα διαμαρτυρίας απευθύνει και ο ΣΥΡΙΖΑ που οργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 6 το απόγευμα στα Προπύλαια.

Πηγή άρθρου: protothema.gr