Παπαρήγα: ‘Ναυαρχίδα της καπιταλιστικής βαρβαρότητας η ανατροπή των εργασιακών σχέσεων’

 η γ.γ. της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε., Α. Παπαρήγα

η γ.γ. της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε., Α. Παπαρήγα.

«Οι ιδιωτικοποιήσεις και η ανατροπή των εργασιακών σχέσεων αποτελούν την ναυαρχίδα της καπιταλιστικής βαρβαρότητας» επισήμανε η γ.γ. της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε., Α. Παπαρήγα.

Παράλληλα, η κ. Παπαρήγα τόνισε πως οι όροι των αποκρατικοποιήσεων καθορίζονται από τα υπάρχοντα μνημόνια. Η γ.γ. του κόμματος διέτεινε χαρακτηριστικά πως «για ποιες θέσεις εργασίας μιλάμε, όταν τα ηλιακά πάρκα στην Κρήτη λειτουργούν με έναν άνθρωπο και σε έξι μήνες ολοκληρώνεται η κατασκευή τους; Όλα αυτά που γίνονται, δεν πρόκειται να μειώσουν το χρέος και το ξέρει η τρόικα. Σε τι ελπίζουν; Στην ανάκαμψη της κερδοφορίας. Η ιδιωτική περιουσία του Δημοσίου, θα πουληθεί ακριβώς επειδή έχει αξία. Ο Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας για παράδειγμα, έχει τεράστια ακίνητη περιουσία. Μια τεράστια περιουσία που θα πουληθεί για ένα κομμάτι ψωμί».

Τέλος, η Αλέκα Παπαρήγα κάλεσε τον λαό να πάρει στα χέρια του τον συσσωρευμένο πλούτο, ενώ παράλληλα, πρόσθεσε ότι «το ΚΚΕ το απασχολεί όταν κάποια στιγμή ο λαός θα βρεθεί στην εξουσία, πού θα βρίσκονται οι εσωτερικές αναπτυξιακές δυνατότητες της χώρας, αν δηλαδή θα έχουν καταστραφεί ή υπονομευθεί τότε η ανασυγκρότηση θα είναι πολύ πιο δύσκολη».

Πηγή άρθρου: imerisia.gr