Α. Γεωργιάδης: Ο Κασιδιάρης θέλει να φάει τον Μιχαλολιάκο

Άδωνις Γεωργιάδης

Άδωνις Γεωργιάδης

Συνέχεια στην κόντρα του με τη Χρυσή Αυγή, έδωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, απαντώντας στον Ηλία Κασιδιάρη για το μισθό του και για το ρολόι που φοράει.

Στο πλαίσιο της συζήτησης για τον προϋπολογισμό, ο βουλευτής της ΝΔ κατηγόρησε τον Ηλία Κασιδιάρη ότι θέλει να «φάει» τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο. «Ο κ. Κασιδιάρης είπε ότι εγώ φοράω ρόλεξ. Εγώ είδα το ρολόι της κυρίας Ζαρούλια, συζύγου Μιχαλολιάκου, που είναι very Gavello. Δύο μπουτίκ Very Gavello υπάρχουν στην Ελλάδα, μία στο Κολωνάκι και μία στην Μύκονο.

…Συγχαρητήρια κύριοι της Χρυσής Αυγής. Φαρισαίοι και υποκριτές!», είπε ο κ. Γεωργιάδης, ενώ συνέχισε : «Γιατί ο Κασιαδιάρης θέλει να φάει τον Μιχαλολιάκο; Η αποζημίωση του βουλευτή είπε ότι είναι 8.000. Αν κάποια οικογένεια, όπως του Μιχαλολιάκου, έχει δύο βουλευτές αυτό σημαίνει ότι ζεύγος μασαμπουκώνει 16.000 ευρώ. Κάθε πολίτης να πάει στην οικία Μιχαλολιάκου να ζητήσει δανεικά».

Και μάλιστα σε εποχή κρίσης που οι μισθοί «πετσοκόβονται», σχολίασε ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στον Βήμα FM. Και αν προσθέσουμε και τα 8.000 ευρώ του εν δυνάμει γαμπρού, επίσης βουλευτή της Χρυσής Αυγής, τότε πάμε στα 24.000 ευρώ….

email
Πηγή άρθρου: imerisia.gr