Απάντηση Παπανδρέου για Harvard

Γιώργος Παπανδρέου

Γιώργος Παπανδρέου

Απάντηση στις δηλώσεις Μιχελάκη, που τον κάλεσε από το βήμα της Βουλής να παραδώσει τη βουλευτική του έδρα, έδωσε χθες με ανακοίνωσή του ο Γ. Παπανδρέου.

Στην ανακοίνωσή του ο πρώην πρωθυπουργός αναφέρει ότι «η επιβεβαίωση της πολιτικής του και της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ αποτελεί καθημερινό γεγονός», και σημειώνει πως «αν δεν υπήρχε αυτή η τιτάνια προσπάθεια που προηγήθηκε, γιατί κάποιοι ανέλαβαν τις ευθύνες τους απέναντι στη χώρα και τον ελληνικό λαό -χωρίς τον φόβο του πολιτικού κόστους- την ώρα που κάποιοι άλλοι λιποτακτούσαν, σήμερα δεν θα υπήρχε βήμα για να ομιλούν».

Στην ανακοίνωση σχετικά με τις διαλέξεις του Γ. Παπανδρέου στο Χάρβαρντ τονίζεται ότι «σε ένα πολιτικό σύστημα απαλλαγμένο από πελατειακές αντιλήψεις και συμπεριφορές και μακριά από τους σκοτεινούς διαδρόμους των γνωστών υπόγειων διαδρομών της διακίνησης των συμφερόντων θα αποτελούσαν τιμή για κάθε Ελληνα πολιτικό και θα τύγχαναν της υπεράσπισής του».

Σημειώνεται πως κατά του Γ. Παπανδρέου μίλησε χθες στη Βουλή και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Π. Καμμένος, ο οποίος είπε στη Βουλή πως «ο Γ. Παπανδρέου με την ψήφο του ελληνικού λαού βρίσκεται στο Χάρβαρντ και διδάσκει το πώς καταστρέφεται μία χώρα μέσα σε δύο χρόνια».

email
Πηγή άρθρου: ethnos.gr