Απάντηση Ρουχωτά στην “επίθεση” του Θ.Μιχαλάτου

Βασίλης Γρ. Ρουχωτάς

Βασίλης Γρ. Ρουχωτάς

Με χθεσινό Δελτίο Τύπου ο Πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αγαπημένης Κεφαλλονιάς κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος αναφέρθηκε στον κ. Βασίλη Ρουχωτά  ο οποίος με την σειρά του σήμερα απάντησε με δικό του δελτίο Τύπου.

Την χθεσινή ανακοίνωση του κ. Θεόφιλου Μιχαλάτου με τους οξείς  χαρακτηρισμους που προκάλεσε την αντίδραση του κ.Ρουχωτά μπορείτε να την διαβάσετε στο http://www.kefaloniatoday.com/politika/parapolitika/skliri-anakinosi-th-michalatou-kata-rouchota-65718.html

Το δελτίο Τύπου του κ. Ρουχωτά

Επειδή στο δελτίο τύπου που εξέδωσα την 28η Φεβρουαρίου, αναφερόμενος στα έργα και τις ημέρες της ΔΕΥΑK στο Ληξούρι, ο κ Μιχαλάτος απάντησε με αναφορές σε ψιθύρους σε βάρος μου, που ενώ δηλώνει ότι τους αγνοεί τους αναπαράγει εντέχνως, και επειδή εγώ δεν συνηθίζω να αναφέρομαι και πολύ περισσότερο να χρησιμοποιώ ψίθυρους, ΠΡΟΚΑΛΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ τον κ Μιχαλάτο, να δημοσιεύσει τα στοιχεία έστω και μίας δημοτικής δουλειάς, που εγώ ή τα παιδιά μου έχουν πάρει από το Δήμο κατά τα τελευταία δύο χρόνια στα οποία αναφέρεται και συνολικά στα δέκα χρόνια που ασχολούμαι με την τοπική αυτοδιοίκηση, αν θέλει.

Άλλωστε μέχρι σήμερα η προσπέλαση του στα στοιχεία του Δήμου ήταν και είναι σαφέστατα καλλίτερη από την δική μου και θα πρέπει να ξέρει αν υπάρχει τέτοια δημοτική δουλειά στην οποία εντέχνως αναφέρεται.

Αν δεν έχει τέτοια στοιχεία να καταθέσει ο κ Μιχαλάτος, είναι συκοφάντης και το ελάχιστο που έχει να κάνει είναι να μην ασχοληθεί ξανά σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο με εμέ και την οικογένεια μου.

Κατά τα λοιπά, οι απαντήσεις στα ερωτήματα μου, που έχουν τεθεί δημοσίως, θα πρέπει να απαντηθούν αρμοδίως και υπευθύνως αφού ο κ Μιχαλάτος ως απλό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου δεν εκπροσωπεί την ΔΕΥΑΚ και πολύ περισσότερο τον Δήμαρχο ή την Δημοτική Αρχή.

email
Πηγή άρθρου: KefaloniaToday Team