“Αποχώρηση” με αιχμές από την Χρυσή Αυγή

Αποχώρηση από την Χρυσή Αυγή

Αποχώρηση από την Χρυσή Αυγή

Κλυδωνισμούς έχει προκαλέσει στο εσωτερικό της Χρυσής Αυγής η απόφαση της κυρίας Γρηγορίας Στραβοκέφαλου, υποψήφιας βουλευτή Λακωνίας με το εν λόγω κόμμα, να αποχωρήσει από τους κόλπους της τοπικής οργάνωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κυρίας Στραβοκέφαλου:

Αποχωρώ από την τοπική οργάνωση Σπάρτης, συνεπεία της  αυταρχικής συμπεριφοράς  μελών της τοπικής οργάνωσης ως προς το πρόσωπο μου. Δηλώνω ότι  παραμένω ένθερμη πατριώτης υποστηρικτής των εθνικών ιδεωδών, αλλά μακριά από τις τάξεις της τοπικής οργάνωσης.
Κατά προσωπική άποψη και γνώμη, θεωρώ τον εαυτό μου εξαπατημένο ύστερα από όσα είδα ως ενεργό μέλος στο λίγο διάστημα που έμεινα, πιστεύοντας ότι μέσα από αυτή θα πρόσφερα στην πατρίδα μου“.

Γρηγορία Στραβοκέφαλου
Υποψήφια βουλευτής Λακωνίας με τη Χρυσή Αυγή

Η Χρυσή Αυγή έσπευσε να απαντήσει στους ισχυρισμούς της κυρίας Στραβοκέφαλου εκδίδοντας την εξής ανακοίνωση:

Σε απάντηση σε όσα ψευδώς υποστηρίζει η πρώην υποψήφια βουλευτής και μέλος της Τ.Ο. Λακωνίας Γρηγορία Στραβοκεφάλου μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης και τοπικών ιστοσελίδων το γραφείο τύπου της Τ.Ο. θέλει να ενημερώσει φίλους και υποστηρικτές για τα κάτωθι: Η Τ.Ο. Λακωνίας κρίνοντας αντιδεοντολογικές τις πράξεις της κας Στραβοκέφαλου και κατόπιν συζήτησης επί του συγκεκριμένου ζητήματος αποφάσισε ομόφωνα την αποπομπή της από την πολιτική ενασχόληση με το κίνημα.
Πιο συγκεκριμένα όπως πολλάκις έχει δηλώσει η Χρυσή Αυγή παραμένει απαρέγκλιτη στη θέση, του ότι κάθε συνεργασία ή έστω πρόθεση συνεργασίας με άτομα τα οποία ανήκουν σε άλλες παρατάξεις και που δεν αποσκοπούν στο έργο το οποίο μας ανέθεσε μέσω των εκλογών ο ελληνικός λαός θεωρείται απαράδεκτη και άτομα τα οποία δεν βοηθούν στο να παταχθεί το φαινόμενο της διαφθοράς που διέπει αυτές τις καταστάσεις δεν έχουν καμία θέση στη Χρυσή Αυγή. Το ίδιο ισχύει και για όσους με έμμεσους ή άμεσους τρόπους συκοφαντούν για οποιονδήποτε λόγο το κίνημα μας.
Για τους λόγους που προαναφέρθηκαν αποφασίστηκε η αποπομπή της κας Στραβοκέφαλου η οποία είναι οριστική και αμετάκλητη και σε καμία περίπτωση δεν έχει να κάνει με προσωπικές διαφορές ή μικροσυμφέροντα, παρά μόνο με τη δέσμευση του κινήματος μας απέναντι στον ελληνικό λαό για μια Ελλάδα καθαρή και αδέσμευτη από κομματικές μικρότητες

email
Πηγή άρθρου: KefaloniaToday Team pelop