Μπουτάρης: Καρακιτσαριό, χουντικό η πορεία των ελευθερωτών

Γιάννης Μπουτάρης

Γιάννης Μπουτάρης

«Χουντικό καρακιτσαριό» χαρακτήρισε την πορεία των ελευθερωτών, που διοργάνωσε το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης το Σάββατο 27 Οκτωβρίου για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης μιλώντας στην πρωϊνή εκπομπή του Mega.

Η τοποθέτηση του κ.Μπουτάρη προκάλεσε την αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, που βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής με συνέπεια να ανάψουν τα αίματα και να ακουστούν απίστευτοι διάλογοι. «Είσαι βλάκας ή κάνεις τον βλάκα;», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Μπουτάρης στον Άδωνι Γεωργιάδη τον οποίο στη συνέχεια χαρακτήρισε «λαϊκιστή του κερατά».

«Μόνο επί χούντας γίνονταν αυτές οι αναπαραστάσεις», τόνισε ο κ.Μπουτάρης, υπογραμμίζοντας πως «εάν θέλει ο κ. Γεωργιάδης να κάνει τη Θεσσαλονίκη Ντίσνειλαντ, να έρθει και να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος».

Από την πλευρά του ο βουλευτής της ΝΔ, σε έντονο ύφος, απάντησε στον κ. Μπουτάρη πως ανάλογες αναπαραστάσεις γίνονται σε όλες τις χώρες του πολιτισμένου κόσμου, αναφέροντας χαρακτηριστικά αντίστοιχες εκδηλώσεις στη Γαλλία, τις ΗΠΑ και τη Μεγάλη Βρετανία.

Μιλώντας αργότερα στην εκπομπή και ενώ είχαν αποχωρήσει οι υπόλοιποι καλεσμένοι, ο κ. Μπουτάρης επανέλαβε τη δυσαρέσκειά του για τη φτωχή, όπως τη χαρακτήρισε, εικόνα της αναπαράστασης.

email
Πηγή άρθρου: voria.gr