Δ.Φιοραβάντες: “Παραμένω στρατιώτης της Δημοτικής Παράταξης μου,αλλά με ανεξάρτητη φωνή”

Δημήτρης Φιοραβάντες, Δημήτρης Πυλαρινός και Aνδρέας Kαρούσος

Δημήτρης Φιοραβάντες, Δημήτρης Πυλαρινός και Aνδρέας Kαρούσος

O  κ. Δημήτρης Φιοραβάντες με επιστολή που έστειλε στον τοπικό Τύπο έκανε σαφές ότι πλέον θα δρα σαν ανεξάρτητος,έχοντας τη δική του φωνή που μέχρι τώρα όπως δηλώνει ο ίδιος δεν είχε ακουστεί καθόλου παρά το γεγονός ότι ήταν πρώτος και με διαφορά σε σταυρούς στην  Δημοτική Ενότητα Σάμης.

Η επιστολή έχει ως εξής:

«Μετά από 18 μήνες εξουσίας του Δημάρχου Κεφαλονιάς, Αλέξανδρου Παρίση, η κατάσταση, όπως έχει διαμορφωθεί στη Δημοτική Ενότητα Σάμης, δημιουργεί ερωτηματικά.

Εκτιμώ ότι αγνοούμαι επιδεικτικά, παρά το γεγονός ότι ήμουν πρώτος και με διαφορά σε σταυρούς προτίμησης στην Δημοτική Ενότητα Σάμης και όγδοος σε σταυρούς προτίμησης συνολικά στην Παράταξή μου. Αποτέλεσμα του γεγονότος αυτού είναι να μην έχω καμιά ενημέρωση και συμμετοχή για οτιδήποτε συμβαίνει στη Δημοτική Ενότητα Σάμης.

Εξυπακούεται ότι παραμένω στρατιώτης της Δημοτικής Παράταξής μου, αλλά με ανεξάρτητη φωνή και άποψη σε οτιδήποτε αφορά το Δήμο Κεφαλονιάς και ειδικότερα την περιοχή μου. Συνεπώς, η Δημοτική Αρχή να αναμένει από εμένα κριτική στήριξη των αποφάσεων και πράξεών της και όχι πειθαρχημένη ψήφο «ναι σε όλα».
Η επιλογή μου αυτή πηγάζει από την αναγκαιότητα να εκφράζω πάντα αντικειμενικά όσους με στήριξαν και με στηρίζουν».

Με εκτίμηση,
Ο Δημοτικός Σύμβουλος,
Δημήτρης Φιοραβάντες

email
Πηγή άρθρου: KefaloniaToday Team