Δ. Κεφαλονιάς: Στα 11.200 € τα έξοδα των “μετασεισμικών” επισκέψεων στο νησί

"Mετασεισμικές" επισκέψεις

“Mετασεισμικές” επισκέψεις

Το ποσό των 11.239 ευρώ καλείται να πληρώσει ο Δήμος Κεφαλονιάς, προκειμένου να καλύψει το κόστος διαμονής στο νησί των υπουργών, γραμματέων, καθηγητών, μηχανικών, ακόμα και δημοσιογράφων, οι οποίοι έμειναν στο νησί τις πρώτες μέρες του σεισμού των 5,8 Ρίχτερ της 26ης Ιανουαρίου.

Επτά ξενοδοχειακές μονάδες προσέφεραν στέγη για μία η δύο βραδιές στους κρατικούς υπαλλήλους και όπως φαίνεται από τα έγγραφα που ακολουθούν, στο ποσό των 11.239 ευρώ συμπεριλαμβάνονται ακόμα και τα έξοδα από το… μπαρ των ξενοδοχείων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θέμα κάλυψης των εν λόγω εξόδων εισήχθη προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο αλλά αποσύρθηκε μετά από αντίδραση εκπροσώπων της αντιπολίτευσης. Ο δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης, μιλώντας στο protothema.gr, υποστήριξε ότι το θέμα δεν τέθηκε ποτέ καθώς ο ίδιος όταν είδε τις προσφορές το απέσυρε πριν ακόμα ξεκινήσει η συζήτηση. Δήλωσε, μάλιστα, ότι προτίθεται να καλύψει από την τσέπη του το ποσό αυτό.

Σε κάθε περίπτωση το θέμα παραμένει ανοιχτό καθώς ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί ούτε ποιός θα πληρώσει το ποσό, ούτε ποιους αφορά αυτό.

Πηγή άρθρου: aftodioikisi.gr