Δ.Μαρούλης: Συμπόρευση με το συνδυασμό του κ. Μιχαλάτου

Δ.Μαρούλης

Δ.Μαρούλης

Η χώρα μας ζει μέσα σε μια καταστροφική οικονομική κρίση, αποτέλεσμα των λαθεμένων πολιτικών επιλογών που έκαναν οι κυβερνήσεις του μνημονίου.

Η Κεφαλονιά τα τελευταία 3 χρόνια κάνει βήματα πίσω, αποτέλεσμα της έλλειψης σχεδίου και της ανικανότητας της σημερινής Δημοτικής Αρχής.

Η Παλλική ειδικότερα ζει στην παραμέληση και στην εγκατάλειψη, αποτέλεσμα της αδιαφορίας που δείχνει η Δημοτική Αρχή, που αμφιβάλλω αν ξέρει ακόμα και «κατά που πέφτει» η Παλλική.

Έχοντας για 20 χρόνια υπηρετήσει την τοπική αυτοδιοίκηση, είτε με την ιδιότητα του Προέδρου στο τοπικό διαμέρισμα Καμιναράτων είτε με την ιδιότητα του Δημοτικού Συμβούλου και Αντιδημάρχου στον πρώην Δήμο Παλλικής, θεωρώ υποχρέωση μου να αντιδράσω σ΄ αυτή την πρωτοφανή εγκατάλειψη της περιοχής μου.

Είναι ανάγκη να δημιουργηθούν καινούριες και αισιόδοξες προοπτικές για τον τόπο μου. Αυτό θα γίνει μόνο αν γυρίσουμε την πλάτη σ΄ όλους αυτούς που εξυπηρετούν υποτακτικά τις επιλογές των μνημονιακών συγκυβερνήσεων, οι οποίες έχουν αποτύχει παταγωδώς.

Συμπορεύομαι με τον συνδυασμό της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, για μια αυτοδιοίκηση πραγματικά ανεξάρτητη, που θα ακούει τις αγωνίες των πολιτών, που θα σέβεται τις απόψεις τους και θα φροντίζει να καλυτερεύει την καθημερινότητα τους.

Χωρίς κραυγές, χωρίς μεγάλα λόγια!

Γιατί η Παλλική πρέπει και αξίζει να γίνει και πάλι πρωταγωνίστρια στις εξελίξεις!

Μαρούλης Διονύσιος

Αντιδήμαρχος πρώην Δήμου Παλλικής

email