“Δημιουργική Ελλάδα” από τον Ηλία Μόσιαλο

Ηλίας Μόσιαλος

Ηλίας Μόσιαλος

Ο πρωην κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ. Ηλίας Μόσιαλος, ξεκίνησε μέσω του Facebook τη διαδρομή της πολιτικής αναζήτησης, δημιουργώντας σχετική σελίδα στο συγκεκριμένο ιστότοπο με στόχο την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών. Η Δημιουργική Ελλάδα, όπως αναγράφεται η σελίδα θα παρεμβαίνει στις μελλοντικές εξελίξεις, όπως αναφέρει ο ίδιος.

«Φίλες και φίλοι,

Όλοι καταλαβαίνουμε ότι οι εξελίξεις στον τόπο μας, από δω και πέρα, θα είναι κάτι παραπάνω από κρίσιμες. Για το λόγο αυτό, νομίζω ότι οι άνθρωποι που μοιραζόμαστε κοινές ή περίπου κοινές απόψεις για την εξέλιξη της χώρας, όπως κι αν τις ονομάσουμε (μεταρρύθμιση, εκσυγχρονισμός, σοσιαλδημοκρατία, φιλελευθερισμός, προδευτικότητα, ρεαλισμός), καλό θα είναι ν΄αποκτήσουμε μια μονιμότερη επαφή.

Γνωρίζω βέβαια ότι πολλοί από σας ήδη διαθέτετε βήμα δημόσιας έκφρασης. Αλλά εγώ μιλάω για μια πιο περιορισμένη ομάδα, όπου θα μπορούμε να συνομιλήσουμε διαφορετικά από ό,τι γράφουμε σ΄ ένα κείμενο δημόσιας παρέμβασης. Μιλάω για ένα χώρο ανταλλαγής σκέψεων σχετικών με κρίσιμα ζητήματα, που από δω και πέρα θα προκύπτουν καθημερινά.

Δημιούργησα λοιπόν μια νέα σελίδα στο facebook. Στη σελίδα αυτή θα επικοινωνούμε με άρθρα, σκέψεις, ιδέες και σχόλια, που όλοι θα μπορούμε να στείλουμε. Η αμοιβαιότητα, η ειλικρίνεια, η κοινή οπτική θα είναι οι βάσεις μιας τέτοιας αρθρογραφίας εδώ. Φυσικά, ο καθένας και η καθεμιά διατηρούν και τις προσωπικές απόψεις τους, κανείς δεν δεσμεύεται από κανέναν. Δεν είμαστε πολιτική ομάδα. Το τι τυχόν θα γίνει αργότερα ή το αν θα παρέμβουμε συλλογικά στις εξελίξεις, θα το δούμε όλες και όλοι μαζί μελλοντικά.

Συμπεριέλαβα την καθεμιά και τον καθένα από σας στην πρόσκληση αυτή μετά από πολλή σκέψη, θεωρώντας ότι υπάρχει τόσο κοινότητα απόψεων, όσο και διάθεση συμμετοχής με πολιτικά σας γραπτά, τα οποία θα περιμένω με χαρά. Αν όμως έχω συμπεριλάβει κάποιον ή κάποια κατά λάθος, ζητώ συγνώμη και θα τον/την διαγράψω αμέσως μόλις μου το πει.

Υπολογίζω σε σας, προκειμένου αυτή η πρόσκληση να φτάσει και σε άλλους φίλους ή φίλες, παραπλήσιου με μας κλίματος.

Φιλικά

Ηλίας Μόσιαλος».

email
Πηγή άρθρου: ΚefaloniaTodayTeam