“Kόντρα” Δημοτική Αρχής και Β. Ρουχωτά

Βασίλης Γρ. Ρουχωτάς

Βασίλης Γρ. Ρουχωτάς

Έχει παρέλθει περίπου μία εβδομάδα απο την 28η Οκτωβρίου οπότε με ανακοίνωση του, που δημοσιεύτηκε στις 29 Οκτωβρίου 2013, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ Σπύρος Κουνάδης δήλωσε αυτολεξεί μεταξύ άλλων οτι ” κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου που αφορούσε τη στέγαση της οικογενείας….απουσίαζα και ως εκ τούτου δεν συμμετείχα στην ψηφοφορία” χωρίς καμμία αντίδραση εκ μέρους τόσο του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου όσο ακι του Δημάρχου Κεφαλλονιάς.

Ο κ Κουνάδης είναι ο τρίτος Δημοτικός Σύμβουλος που δηλώνει οτι απουσίαζε κατά την επίμαχή ψηφοφορία, ενώ είχαν προηγηθεί με δηλώσεις τους οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κκ Β Καμπίτσης και Α Μοσχονάς οι οποίοι επίσης δήλωσαν οτι δεν παρευρίσκοντο στην επίμαχη ψηφοφορία της 25ης Οκτωβρίου.

¨Ομως και οι τρείς ως άνω Δημοτικοί Σύμβουλοι έχουν προσμετρηθεί, με απίστευτο θράσος, από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ως παρόντες στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου και ως θετικώς ψηφίζοντες την δωρεάν παραχώρηση του οικήματος.

Επίσης την 25η Οκτωβρίου ο Αντιδήμαρχος Ε Θεοφιλάτος συνελήφθη ψευδόμενος ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου, αφού την ώρα που επιζητούσε την ψήφο του Δημοτικού Συμβουλίου για να παραχωρήσει δωρεάν το Δημοτικό οίκημα, είχε ήδη προ πολλού εγκαταστήσει σε αυτό τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.

Από την όλη ιστορία το κορυφαίο ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ θέμα το οποίο δεν πρέπει να αφήσουμε να περάσει ατιμώρητο, είναι η υφαρπαγή των ψήφων του Δημοτικού Συμβουλίου τόσο από τον Αντιδήμαρχο Ε Θεοφιλάτο όσο και από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβούλιου Νίκο Ανουσάκη.

Επειδή το πολιτικό ανάστημα του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου απο τα τρία ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΆ χαστούκια των Δημοτικών Συμβούλων κκ Σπύρου Κουνάδη, Βασίλη Καμπίτση, και Αλέξανδρου Μοσχονά, είναι πλέον ανύπαρκτο, περιμένω απο τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση να του δείξει την πόρτα της εξόδου απο το Δημοτικό Συμβούλιο, διαφορετικά και αυτός θα “αλφαδιαστεί” για μία ακόμη φορά με τις απαράδεκτες πολιτικές πρακτικές του προέδρου του.

Η κοινωνία του Νησιού μας πρέπει να εστιάσει την προσοχή της στις πολιτικές πρακτικές που ανερυθρίαστα πλέον ακολουθούν για μια χούφτα ψήφους ορισμένοι σύμβουλοι της πλειοψηφίας (και είμαι υποχρεωμένος στο σημείο αυτό να συγχαρώ τους κκ Κουνάδη Καμπίτση και Μοσχονά για την ειλικρίνεια τους στο συγκεκριμένο θέμα) και να μην αποπροσανατολιστεί από τις δικαιολογημένες αντιδράσεις της κοινωνίας του Ληξουριού για τις οποίες, όπως έγραψα και σε προηγούμενο δελτίο τύπου, το συγκεκριμένο περιστατικό απλώς απετέλεσε την σταγόνα για να ξεχειλίσει η οργή της για την όλη πολιτική συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής απέναντί της.

Είναι ώρα να απομονώσουμε όλους αυτούς που από το βάρος των πράξεων τους έχουν μεταβληθεί σε πολιτικούς πυγμαίους επιζήμιους για τον τόπο.

Βασίλης Γρ. Ρουχωτάς

Δημοτικός Σύμβουλος

Δήμου Κεφαλλονιάς

Στον κύριο Ρουχωτά ευχόμαστε «περαστικά»…

Δήμος Κεφαλλονιάς

Δήμος Κεφαλλονιάς

Την ώρα που όλη η Ελλάδα συγκλονισμένη παρακολουθεί τα απίστευτα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στη χώρα μας σε κάθε επίπεδο, ο κ. Ρουχωτάς αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι ζει σε ένα δικό του μικρόκοσμο «μίσους, εμπάθειας και εμμονής» συνεχίζει τις πολιτικές γραφικότητες. Μέσα από το πολυτελές ξενοδοχείο του «εν είδει αρσενικής εκδοχής της Μαρίας Αντουανέτας» αποστέλλει διαρκώς φαιδρές ανακοινώσεις «ταλαιπωρώντας εαυτόν και αλλήλους».

Ενημερώνουμε τους δημότες ότι ουδέν λάθος ή πρόβλημα υπάρχει σε υπογεγραμμένη και σφραγισμένη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλλονιάς για το επίμαχο θέμα που προέκυψε στην Παλική με την πολύτεκνη άστεγη οικογένεια κι ότι ο κ. Ρουχωτάς για ακόμη μία φορά προσπαθεί συνειδητά να δημιουργήσει στρεβλές εντυπώσεις παριστάνοντας τον… «πρακτικογράφο του διαδικτύου» και «σκορπώντας παντού ευθυμία». Οι αποφάσεις όμως του Δημοτικού Συμβουλίου δεν εκδίδονται μέσω… διαδικτύου αλλά προκύπτουν κατόπιν επεξεργασίας, ελέγχου, διασταύρωσης από τις υπηρεσίες του Δήμου κι αυτές ακριβώς είναι που ισχύουν κάτι που γνωρίζει πολύ καλά ο κ. Ρουχωτάς αλλά συνεχίζει την παραπληροφόρηση.

Αυτονόητα σημειώνουμε ότι ο Δήμαρχος περιβάλλει με την απόλυτη εμπιστοσύνη του τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκου Ανουσάκη κι είναι περήφανος γι’ αυτόν καθώς θεωρείται επίλεκτο μέλος της δημοτικής αρχής, στον δε κύριο Ρουχωτά ευχόμεθα «περαστικά».

email