Δύο λίστες του ΣΔΟΕ με 52 πολιτικούς – Δείτε τα επίσημα έγγραφα

Πολιτικοί στη λίστα του ΣΔΟΕ

Πολιτικοί στη λίστα του ΣΔΟΕ

Δύο λίστες με 52 ονόματα πολιτικών που βρίσκονται υπό διερεύνηση από το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος έρχονται στη δημοσιότητα.

Στις δύο λίστες, που δημοσιοποίησε σήμερα το zougla.gr, περιλαμβάνονται τα ονόματα των περισσότερων εκ των 36 πολιτικών που ήταν ήδη γνωστά εδώ και μία περίπου βδομάδα, όταν δημοσιοποιήθηκε η περίφημη «λίστα του ΣΔΟΕ»  προκαλώντας την σύσσωμη αντίδραση των συγκεκριμένων πολιτικών που δήλωναν ότι ουδεμία σχέση έχουν.

Οι δύο λίστες έχουν ημερομηνία 29 και 30 Αυγούστου αντίστοιχα και περιλαμβάνονται σε επίσημα έγγραφα-επιστολές των Περιφερειακών Διευθύνσεων προς την κεντρική υπηρεσία του ΣΔΟΕ. Η πρώτη έχει αποστολές την Περιφερειακή Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας του ΣΔΟΕ και απευθύνεται προς τον ειδικό γραμματέα του Σώματος.

Η δεύτερη εστάλει στις 30 Αυγούστου από την Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής και πάλι με παραλήπτη τον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τις λίστες των 52 πολιτικών λείπουν ο Άρης Σπηλιωτόπουλος,ο Γιάννης Ανθόπουλος, ο Μιχάλης Καρχιμάκης, η Φεβρωνία Πατριανάκου αλλά και ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Να σημειωθεί επίσης πως ο Ειδικός Γραμματέας του ΣΔΟΕ, Στέλιος Στασινόπουλος, απάντησε χτες και σήμερα στις έγγραφες ερωτήσεις των κ. Καρχιμάκη και Κακλαμάνη πως «δεν υφίσταται δημόσιο έγγραφο «Λίστα» στην υπηρεσία μας στην οποία αναγράφεται το όνομά σας».

Την ίδια απάντηση, ότι δεν υπάρχει λίστα με το όνομά του στο ΣΔΟΕ, έδωσε ο κ. Στασινόπουλος και στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, ωστόσο το όνομά του υπάρχει στην πρώτη λίστα.

Πολιτικοί στη λίστα του ΣΔΟΕ

Πολιτικοί στη λίστα του ΣΔΟΕ

Πολιτικοί στη λίστα του ΣΔΟΕ

email
Πηγή άρθρου: iefimerida.gr